(2)<<<

Acolo s‑au temut de frică, unde nu era frică, că Dumnezeu este cu neamul drepților.
Ps. 13. 5

In „pandemia” aceasta frica a fost instrumentul de bază prin care s-au putut implementa toate măsurile draconice luate.
Frica face sa nu mai raționezi și pentru aceasta s-a „muncit” din greu:
*ni s-a pus o mască pe față tot timpul ca să nu uităm o clipă să ne temem!
*mass-media a relatat 24 de ore din 24 doar despre imbolnaviri, morți, lipsa tratamentului și niciodată despre cei 98% vindecați!

  • ni s-au interzis tot ce putea să facă să uităm pentru o oră sau o săptămână de pandemie: intâlnirile, școala, manifestările sportive, culturale, restaurantele, concediile….
    Totuși, de ce ne era și ne mai este frica?
    De o gripă din care se moare cum se moare și din alte gripe! Este moartea covid mai ingrozitoare decât altă moarte? Cine poate spune asta?
    Viața și moartea nu sunt decise însă nici un virus și nici măsurile de protecție de co-morbidități, vârstă ci de Dumnezeu! Așa se face ca au murit și mai mor tineri sănătoși, din țări cu sisteme medicale bine puse la punct, vaccinați, în timp ce bătrâni din tări subdezvoltate plini de boli și nevaccinați se vindecă de această gripă!
    Dacă tot ne este teamă ar trebui să ne fie de Cel care are puterea să ne lase pradă morții, sau să ne vindece! Să ne aducă în calea virusului, sau să ne ferească de el, chiar fără mască!
    „Au murit și drepți” o să spuneti! Numai Dumnezeu stie cine e drept și cine nu! Numai Dumnezeu știe când e vremea cuiva să moară de ce și cum!
    Au murit de când lumea atât cei drepți cât și cei nedrepți, pentru că toti cei care sunt născuți o să moară cândva! Frica mare ca atare nu este că murim sau nu ar trebui să fie ci ce se întâmplă după acest moment iar „începutul întelepciunii este frica de Dumnezeu” nu de altceva!

>>> (4)

25.05.2021