Cazuri izolate?

Sursa

13 octombrie 2021 Hilpoltstein : 41 infecții coronare în Regens-Wagner – 39 dintre ele aveau protecție completă împotriva vaccinării. Un rezident vaccinat a murit în legătură cu boala coronariană. Un alt rezident (vaccinat) este tratat ca internat.

12 octombrie 2021 . Mittelbayrische relatează un caz corona în casa persoanelor în vârstă de la Agidienplatz din Regensburg. O persoană complet vaccinată a murit acum de Corona acolo. 

13 octombrie 2021 Osthofen : 52 infecții coronare și 4 decese într-o casă de bătrâni – toate dublu vaccinate. Exploziv: Există, de asemenea, trei decese în legătură cu o boală coronariană. Conducerea casei vrea acum să le ofere rezidenților a treia vaccinare. Vaccinat de două ori – încă bolnav și apoi vaccinat din nou.

10/12/2021 Herb Holzheim : 30 infecții Corona în ciuda vaccinării complete.

12 octombrie 2021 Kippenheim : focar de Corona în căminul de bătrâni – 38 (în majoritate) persoane complet vaccinate infectate cu Corona.

11.10.2021 Bad Tölz și Geretsried : Doi seniori complet vaccinați mor în legătură cu Corona.

11.10.2021 Bremerhaven : După repetiția corului, 20 de cântăreți infectați cu Corona – în ciuda vaccinării complete. Deși aproape toți cântăreții sunt complet vaccinați, 20 din cei 28 de cântăreți au fost infectați cu Corona.

09.10.2021 Bad Kreuznach : 3 din 6 pacienți internați Corona sunt complet vaccinați, adică ultima vaccinare a fost acum cel puțin 14 zile. Nu se spune nimic despre starea de vaccinare a celorlalte 3 persoane.
În mod ciudat, următoarea desfășurare a autobuzului de vaccinare în regiune este promovată pentru persoanele cu vârsta de peste 12 ani.

8 octombrie 2021 Neukirchen-Vluyn : focar de coroană în casa de bătrâni – aproape toate persoanele infectate sunt complet vaccinate. Există 35 de rezidenți și 10 angajați infectați cu virusul corona. Articolul menționează doar că „majoritatea celor infectați sunt vaccinați, deoarece peste 90% dintre vârstnici și angajați au fost vaccinați”. Casa de bătrâni este acum închisă vizitatorilor. Moartea solitară a persoanelor în vârstă continuă chiar și după aproape doi ani de pandemie.

8 octombrie 2021 Lindau : Printre cei infectați se află câteva persoane vaccinate în Lindau săptămâna aceasta. 

8 octombrie 2021 Saarland : Fiecare a treia persoană infectată este complet vaccinată. SR raportează o creștere a persoanelor complet vaccinate care contractează Corona. Se afirmă: „Într-un procent bun de 70 la sută din cazuri, au existat descoperiri corecte de vaccinare conform definiției Institutului Robert Koch. Asta înseamnă: cei afectați au dezvoltat și simptome ale bolii ”.

8 octombrie 2021 Stuttgart : Fotbalist profesionist Fabian Bredlow infectat cu Corona în ciuda unei vaccinări complete. Bild raportează despre fotbalistul profesionist Fabian Bredlow (VfB Stuttgart), care a fost infectat cu Corona în ciuda faptului că a fost complet vaccinat.

6 octombrie 2021 Strahlfeld : 21 de călugărițe complet vaccinate s-au îmbolnăvit de coroană. Idowa relatează un focar de coroană într-o mănăstire din Strahlfeld.

06.10.2021 Hilpoltstein : 30 de infecții coronare după sărbătoarea „3G”. Bavaria de Nord relatează despre un focar de coroană după târgul parohial din Hilpoltstein (districtul Forchheim, Franconia). Acolo au fost permise doar cei care au fost vaccinați, recuperați sau testați – dar mulți dintre oaspeți sunt acum infectați cu virusul corona.

6 octombrie 2021 Tatăl unei familii se întreabă: „În mediul meu, numai cei care au fost vaccinați sunt infectați”. Merkur relatează despre Leonhard Reßler (47 de ani), un familist din Forst (Peiting), care este surprins că doar cei care au fost vaccinați în mediul său primesc coroană. În munca sa, un stagiar complet vaccinat s-a îmbolnăvit de Corona – de aceea Reßler nevaccinat a trebuit să fie în carantină. Dar există și un astfel de caz în propria familie: fiica sa este vaccinată ca unii dintre cei șase membri ai familiei – și s-a îmbolnăvit de Corona. Și „violent” – în ciuda vaccinării.

5 octombrie 2021 Hamburg : Cel putin 20 de infectari cu Corona după petrecerea 2G. NDR raportează un focar de coroană după o sărbătoare într-un bar 2G din St. Pauli. Deci, doar cei care au fost vaccinați și cei care și-au revenit au avut acces acolo – totuși, acum există oficial 20 de infecții printre persoanele prezente acolo.

5 octombrie 2021 Dachau : 46 infecții coronare într-un azil de bătrâni vaccinat. Există 37 de seniori și 9 angajați infectați cu virusul corona. Nu se menționează câte persoane infectate au fost vaccinate, doar se face referire la rata ridicată de vaccinare de 90%.

04.10.2021 München : Galeristul de top Dirk G. Kronsbein este în terapie intensivă cu Corona – în ciuda vaccinărilor duble. A fost pus în comă artificială și este ventilat.

2 octombrie 2021 Hofberg: focar Corona cu 7 infectate – aproape toți rezidenții infectați sunt vaccinați complet. În raportare este evidențiată doar „cota de vaccinare scandaloasă” în rândul angajaților. Ambele articole menționează că 13 din cei 17 angajați infectați nu au fost vaccinați. Este scandalos că ambele articole rețin informațiile importante că 31 din cei 32 de rezidenți infectați au fost complet vaccinați. În plus, 4 rezidenți au fost spitalizați – toți 4 au fost vaccinați complet. 2 rezidenți infectați au murit – și aici amândoi au fost complet vaccinați.

11 octombrie 2021 Schwelm : focar Corona în casa de bătrâni – 19 din 22 de persoane infectate au vaccinat cel puțin de două ori. Westfalenpost relatează un focar de coroană în „Feierabendhaus” din Schwelm. Un total de 22 de rezidenți și 5 angajați de acolo au fost infectați cu virusul corona. Dintre cei 22 de rezidenți infectați, 19 au avut cel puțin 2 vaccinări, iar doi rezidenți au primit deja a treia vaccinare. Între timp, 3 rezidenți au murit în legătură cu o boală coronariană. Toți cei trei decedați au fost vaccinați complet. Cel mai tânăr dintre cei trei decedați avea doar 65 de ani – și a fost complet vaccinat.

30.09.2021 Passau : o femeie de 53 de ani moare în legătură cu Corona – în ciuda protecției complete împotriva vaccinării. BR raportează în tichetul live despre o femeie în vârstă de 53 de ani care a murit „în legătură cu Corona” în ciuda faptului că a fost complet vaccinată

Tradus cu Google!

11 gânduri despre „Cazuri izolate?

Adăugă-le pe ale tale

 1. Sunt din ce in ce mai multe situatii de acest gen si la noi sunt ascunse sub pres.
  Nu am cum sa stiu cu adevarat daca se raporteaza in timp real reactiile adverse, sau ce procent din ele se raporteaza. Si asta nu numai la noi. Pentru ca daca s-ar face, ar fi util pentru toti si medici si pacienti.
  Oricum, de cand am auzit ‘prioritatile’ in zona caminelor de batrani sau a celor peste o anumita varsta sau cu alte probleme, pot presupune alta tinta. Decese ale unor vaccinati complet inainte de 14 zile sunt considerate ale unor nevaccinati. Pana la urma despre ce vorbim?
  Eu as vrea sa stiu altceva: regula verificarii prin sondaj a testelor si vaccinurilor se face la noi? Eu nu am auzit unde. Asa cum japonezii au descoperit ceea ce au descoperit la peste 1 milion(!) de vaccinuri. Si nu mai stiu in ce tara, se vorbea de teste deja contaminate. Adica cineva a verificat ceva, cumva.

  Multumesc pentru traducere. Seara fruumoasa!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Faptul ca oamenii se infectează după „vaccinare”, se imbolnavesc, mor e ca si cum dupa o operatie de fractura de femur ramai cu dureri, nu poti calca pe picior, si osul nu a fost pus cap la cap! Ce rost are?
   Chiar am inebunit cu totii? Care e rostul „vaccinării”? „unii fac forme usoare” pai si unii ne-vaccinati fac forme usoare sau asimptomatice!

   Apreciat de 3 persoane

   1. Eu consider ca oamenii pur si simplu nu gandesc. Doar reactioneaza la stimuli. Nu-mi arog meritul ideii, Am auzit-o intr-o prelegere in care se vorbea de un procent de 95% din prima categorie. Pe cuvant ca atunci cand am auzit-o m-a surprins mult, mult. Apoi am analizat-o si cam asa e. Observand aceasta perioada afirmatia este foarte pertinenta, chiar daca nu-mi place fenomenul. Este suficient sa-ti pui o singura intrebare si va apare sigur un declic. Este ca un bulgare care genereaza o avalansa. Dar trebuie sa ti-o pui, nu sa te uiti la tv si sa inghiti orice. Am auzit pe cineva, acum cativa ani, care se intreba retoric daca s-a facut vreo statisica a celor care au murit dupa o operatie grea si au iesit din spital, dar au fost infectati de acolo. Evident ca asa ceva nu exista.

    Apreciază

   2. Bun sa zicem ca Ioan Sperling nu gandeste dar toti care ne conduc politic duhovniceste medical, chiar toti nu gandesc? Cum se face atunci ca daca e vorba sa-si faca suma pot gandi? E bogatia mai mult decat viata? Mantuirea? Libertatea?

    Apreciat de 1 persoană

 2. Eu consider ca ei nu gandesc, doar reactioneaza la stimuli… meschini. Din pacate pentru noi. Nu cred ca exista vreo justificare morala pentru astfel de indivizi. Mantuire? Libertate? Viata? Chiar ii vei ‘gandind’ prin astfel de parametri? Nu s-ar fi ajuns aici, daca ar fi facut-o. Niciodata nu am simtit ca acum, ca sunt pe cont propriu. Si asta nu la figurat!

  Apreciat de 1 persoană

 3. Ioan, (având în vedere că ai studii medicale) te rog să-mi spui, care-i explicația ta legată de îmbolnăvirea celor injectați? Se pare că „valul” actual este al lor, după ce că la început am fost mințiți că „vaccinul” tocmai protejează pe cei care-l fac astfel încât să nu se îmbolnăvească. A doua minciună a apărut după ce au început să se îmbolnăvească și dintre cei injectați, mințindu-ne că „fac forme ușoare.” Așa cum ai scris mai sus, într-un comentariu, forme ușoare au făcut, fac și vor face și cei neinjectați, numai anul trecut, până n-au apărut serurile astea experimentale, majoritatea (chiar și cu boli cronice) au făcut forme ușoare, s-au tratat acasă și s-au vindecat. Eu cred că aceste seruri, pe lângă o grămadă de efecte secundare care se cunosc deja, nu mai spun de cele posibile pe termen mediu și lung care nu se cunosc acum, scad și imunitatea celui injectat. Cu fiecare doză, imunitatea pică tot mai rău și mi-e teamă că în momentul în care vor contacta vreo infecție mai serioasă, organismul să nu mai facă față chiar și cu cele mai bune și eficiente tratamente în condiții normale. Mie îmi seamănă a puiuț de HIV. O să zică unii că-s nebună, dar e foarte ciudat ce se întâmplă acum cu cei injectați și bolnavi.

  Apreciat de 2 persoane

  1. Daniela imi ceri lucruri pe care nu pot sa le fac pentru ca am date neverificate . In plus „vaccinarea” asta e un procedeu nou asa ca deocamdata sunt multe supozitii iar adevarul se pierde prin multimea de date si minciuni! Ce se stie e ca aceste spike-proteine lezeaza endoteliu vascular si pot da simptome ca si virusul covid! Se mai cunoaste ca multitudinea lor face ca sistemul imun sa fie ocupat cu ele si ca atare „descoperit” fata de alti agresori.
   De asemenea se observa cum ai remarcat tot mai multe imbolnaviri grave la vaccinati si decese. Media politicul face eforturi disperate sa le ascunda. Deocamdata le tine. Curand cand vor fi mult mai multi nu o sa le mai tina! Ce urmeaza? Daca as fi in locul lor as avea un medicament salvator! Daca as fi in locul vaccinatilor nu as mai avea incredere in el!
   Om vedea!

   Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: