Nu e nici-un secret că nu mi-a plăcut niciodată Simona Halep! Nu mi-a făcut nimic, dar îmi pare o persoană falsă, plină de ea, plină de țâfnă, o jucătoare fără talent! Foarte muncitoare, dar fără talent! Mimează patriotismul, în timp ce refuzurile de a participa în echipa României, spun altceva! Așa cum altceva spune faptul că a facut nunta într-o zi de post, față de crucile de la sfârșitul meciurilor (tot mai rar) făcute!
Faptul că și-a micșorat sânii, ca să joace mai bine, eu il vad ca dopaj! Exagerez? Deci s-a dorit mai puțin femeie doar ca să învingă, așa cum un trans se dorește mai puțin bărbat și iși scoate organele genitale, tot ca să câștige! Dopaj fiziologic!
Poate mă înșel, Dumnezeu să mă ierte și pe mine și pe ea! Nu deschideam discuția dacă își vedea de viața ei!
Faptul că o apără CTP, (o satană întruchipată) de toată lumea „rea” și că este încântat de ea, ca și Johannis (un alt „iubitor” de ortodocși), vorbește de la sine! Nici Țiriac, nu-i tocmai o persoană care să-ți adauge puncte, în plus, la imaginea de creștin!
Nu așteaptă nimeni, de la sportivii de top, să fie foarte inteligenți, sau culți, dar cu atât mai puțin așteaptă cineva, sfaturi medicale! Ori doamna (că între timp banii au nivelat toate defectele și s-a găsit cineva să o ia de nevastă) Halep sfătuiește fără încetare lumea, să se vaccineze! Argumentul ei suprem; ea însuși s-a vaccinat și abia așteaptă să o facă a treia oară, sau de câte ori este nevoie! Parerea mea e că la cât este de iubită, face chiar o defavoare campaniei de „vaccinare”! Ea s-a vaccinat că ascultă de medici! Ei na! Și noi tot din același motiv nu o facem! Sunt medici și medici! Iar dacă sunt pus să aleg între cel care a inventat tehnologia ARN-m, sau premiați cu Nobel, pentru medicină și Arahat, Gheorghiță și Cercel, alegerea e simplă!
Cel puțin pentru 70% din români e la fel de simplă, iar faptul ca Halep nu face parte dintre ei, nu schimbă cu nimic alegerea noastră, ci poate o întărește doar!
Spre deosebire de tenis greșelile în viață se plătesc! Cele de tipul „vaccinării” uneori chiar cu viața sau poate și cu…mântuirea?

13.10.2021