Halep dublă greșeală!

Nu e nici-un secret că nu mi-a plăcut niciodată Simona Halep! Nu mi-a făcut nimic, dar îmi pare o persoană falsă, plină de ea, plină de țâfnă, o jucătoare fără talent! Foarte muncitoare, dar fără talent! Mimează patriotismul, în timp ce refuzurile de a participa în echipa României, spun altceva! Așa cum altceva spune faptul că a facut nunta într-o zi de post, față de crucile de la sfârșitul meciurilor (tot mai rar) făcute!
Faptul că și-a micșorat sânii, ca să joace mai bine, eu il vad ca dopaj! Exagerez? Deci s-a dorit mai puțin femeie doar ca să învingă, așa cum un trans se dorește mai puțin bărbat și iși scoate organele genitale, tot ca să câștige! Dopaj fiziologic!
Poate mă înșel, Dumnezeu să mă ierte și pe mine și pe ea! Nu deschideam discuția dacă își vedea de viața ei!
Faptul că o apără CTP, (o satană întruchipată) de toată lumea „rea” și că este încântat de ea, ca și Johannis (un alt „iubitor” de ortodocși), vorbește de la sine! Nici Țiriac, nu-i tocmai o persoană care să-ți adauge puncte, în plus, la imaginea de creștin!
Nu așteaptă nimeni, de la sportivii de top, să fie foarte inteligenți, sau culți, dar cu atât mai puțin așteaptă cineva, sfaturi medicale! Ori doamna (că între timp banii au nivelat toate defectele și s-a găsit cineva să o ia de nevastă) Halep sfătuiește fără încetare lumea, să se vaccineze! Argumentul ei suprem; ea însuși s-a vaccinat și abia așteaptă să o facă a treia oară, sau de câte ori este nevoie! Parerea mea e că la cât este de iubită, face chiar o defavoare campaniei de „vaccinare”! Ea s-a vaccinat că ascultă de medici! Ei na! Și noi tot din același motiv nu o facem! Sunt medici și medici! Iar dacă sunt pus să aleg între cel care a inventat tehnologia ARN-m, sau premiați cu Nobel, pentru medicină și Arahat, Gheorghiță și Cercel, alegerea e simplă!
Cel puțin pentru 70% din români e la fel de simplă, iar faptul ca Halep nu face parte dintre ei, nu schimbă cu nimic alegerea noastră, ci poate o întărește doar!
Spre deosebire de tenis greșelile în viață se plătesc! Cele de tipul „vaccinării” uneori chiar cu viața sau poate și cu…mântuirea?

13.10.2021

33 de gânduri despre „Halep dublă greșeală!

Adăugă-le pe ale tale

   1. Când ai tot ce vrei, e păcat să nu ai pe cine crește și educa… Referitor la ziua cununiei, fiecare are dreptul să și-o alegă când dorește. Nu putem și nici nu avem dreptul să-i judecăm. Asta nu seamănă că n-ar fi credincioasă. Nu știm care le-a fost motivul.😏

    Apreciat de 1 persoană

   2. Cand ai pus intai prioritatea multi, foarte multi bani nu mai poti avea pretentii la batranete de copii!
    Fiecare are „dreptul” asta daca nu se bate in piept cu crestinismul! Daca o face are dreptul sa respecte canoanele atata tot! Credinta albatrosule nu-i dupa cum ne convine fiecaruia ci dupa canoane! Nici un sarac nu gasea un preot intr-un sat sa-i cunune miercuri! Miercuri Iuda l-a vandut pe Hristos! Crestinii postesc fara sa manance sau cu mancare fara ulei! Fara distractii ca-i zi de plâns! Fara muzica! De mii de ani! Dar daca ai f. multi bani ca Halep…Sa vedem daca si pe lumea cealaltă „motivele” ei si a oaspetilor sai ( majoritatea ortodocsi) vor fi primite!
    Pentru mine Halep a fost in ziua aceea Iuda! Si daca te gândești cum tot trădează nationala se pare ca la ea e obisnuinta!

    Apreciat de 2 persoane

   3. Nu vă supărați, dar cred că încurcați tradițiile cu religia.
    Eu cred că una e să trăiești după tradiții – așa cum cred ca fac mulți ortodocși, români, și nu numai – și alta e să trăiești după canoanele bisericii, să ai o viață religioasă, să fii practicant. Iar Halep, cu siguranță nu e practicanta.

    Apreciat de 3 persoane

 1. Si stii ce ii lipseste? Pentru ca este cu totul urâțită. Frumosul. Si cine este Frumosul decat numai Dumnezeu!
  Nu la cunoscut in viața ei pe Dumnezeu si orice ar face se reflectă urâțenia lipsei Frumosului Suprem.
  Nu că ea ca om este urâtă. Nu este urâtă. Dar păcatul îl urâțește pe om. Îl sluțește. In vreme ce sfințenia îl înnobilează. Il înfrumusețează.

  Înflorit-a pustiul ca şi crinul, Biserica cea din păgâni, cea stearpă, prin venirea Ta, Doamne, întru care s-a întărit inima mea.

  Apreciat de 2 persoane

 2. Păcat că sunt oameni, și nu puțini, care se uită în gura ei și-a celor ca ea.

  Am o grămadă de colegi și colege care acum sunt bolnavi/e și sunt dublu sau chiar triplu vaccinați/te. De o singură colegă știu sigur că nu e vaccinată, dar „ea are covid, restul sunt doar puțin răciți”- afirmația altei colege vaccinate și se feresc toți să vorbească despre cei vaccinați bolnavi. În același timp, în ciuda acestui fapt, se fac presiuni pe cei nevaccinați, fiind amenințați că în caz contrar vaccinării se va discuta obligativitatea testării (pe deasupra și pe cheltuiala proprie, deocamdată. Care-i logica?!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Serios ! Cu ciripitul ăsta al tău ai reușit să mă enervezi teribil !

  Tu crezi că dacă ar fi stat pe fotoliu ca tine cu ghearele pe tastatură, ar fi adus onoare României, timp de 64 de săptămâni, plus atâtea cupe și satisfacții, ridicând români, și nu numai, în picioare ?

  Ce să și facă o vrăbiuță plictisită, decât să stea pe tastaturi și să scrie prostii ¿
  Poate Angela Markel are mai multe cuvinte frumoase la adresa compatrioatei noastre, decât o vrabie anemică.
  Măsoară-ți temperatura că mă tem că ai febră și halucinezi.
  Crezi tu că fără mândrie, orgoliu și voință de fier, se poate ajunge la astfel de performanțe ?
  Caută niște subiecte și teme interesante și lasă criticile irelevante.
  Ridica, nu dărâma; construiește, nu distruge ce alții au făcut-o prin mari sacrificii.

  Apreciat de 1 persoană

  1. A inceput „vaccinul” sa actioneze prietene? Incearca cu un Rudotel! Nu merge treci la ceva mai puternic!
   Ramai la modul de adresare pe care il folosesc eu sau stai departe de buna voie de blogul meu! Unde scrie ca trebuie sa-mi placa ce-ti place tie? E de-a dreptul scarboasa si ca femeie si ca om! Felul ei de a se comporta cu antrenorii da dovada de o crasă lipsa de crestere! E avida dupa bani! Nu joaca pentru tara joaca pentru ea! Pentru punga ei! Va sculati in picioare de fraieri! Ti-e draga ca s-a vaccinat ca si tine? Sa va fie de bine! Lasati-ne pe noi in pace si traiti-vă ultimele clipe din plin!

   Apreciat de 2 persoane

   1. Eu nu i-am recomandat ei sa nu se vaccineze si am mai mult habar decat ea de medicina si ea recomanda romanilor?
    Da avem defecte dar sa fi prost si sa ceri de la restul lumii sa fie si ei e prea mult!

    Apreciază

   2. Eu nu! Statul are alte mijloace! De exemplu eu nu pot sa merg la spovedanie sa-mi vad nepotii decat cu un test! Dupa ultimul am fost 2 saptamani bolnav! Daca maine nu pot decat vaccinat? Daca maine pot cumpara doar vaccinat? Ma indoiesc ca nu observi toate astea? Te-ai vaccinat? Asta ar explica de ce!😂

    Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: