În jurul meu văd tot mai des drame, tot mai multe lacrimi, durere și tot mai multă încăpățânare de a continua pe aceeași linie care ne-a adus și menținut în starea de fapt!
O putere malefică globală, reprezentată de un grup satanic și marionetele lor, din fruntea statelor, ne ucid constant și premeditat, de doi ani de zile! Noi, ca niște oi proaste, îi ajutăm, învinovățindu-ne între noi, îndemnându-ne unii pe alții să ne grăbim spre abator, sau prin natura meseriei noastre (medici, jurnaliști, politiști, judecători, politicieni) ajutându-i pe „călăi” cu toată abnegația, să-și ducă planul la „bun” sfârșit!
Între timp, fiecare dintre noi avem cunoștințe sau neamuri, care au murit nu dintr-un virus necruțător, ci majoritatea din cauza că nu au fost tratați cum se cuvine, sau au fost dar prea târziu, sau pentru că măsurile ce au fost luate ȘI SE MAI IAU, de cei care ne conduc, sunt criminale, sau în cel mai bun caz, greșite!
Chiar dacă nu s-ar pricepe la epidemiologie, nu se poate să nu fi observat că pandemia continuă, că oamenii se îmbolnăvesc în continuare, chiar dacă poartă mască, sunt „vaccinați„, sau sunt ținuți, în așa zisa „carantină” și că mulți mor! ( ei chiar știu câți sunt cu adevărat!)
Nu trebuie să fi medic ca să înțelegi că nu poți carantina un bolnav între casnicii lui sănătoși!
Nu trebuie să fi medic ca să înțelegi că un medicament aprobat pentru o altă boală la om dar care dă rezultate și în covid este cu siguranță mai bun decât un „vaccin” experimental!
Nu trebuie să fi medic să înțelegi că dacă cu tot „vaccinul” tot te îmbolnăvești atât de tare încât trebuie să fi internat, atunci e mai „sănătos” să nu-l faci de loc!
Nu trebuie să fi medic să înțelegi că dacă cei „vaccinați” pot purta si transmite virusul altora ( „vaccinați” sau nu), îmbolnăvindu-i, dar ei sunt scutiți de testare și „îndemnați” să se „adune” asta o să ducă la un nou „val”!
Nu trebuie să fi medic ca să întelegi ca o boală în primul rând se previne prin întărirea sistemului imun, prin alimentatie, probiotice, vitamine, micro-elemente, mișcare, psihic bun….de care au „uitat” toti „experții” oficiali să vorbească!
Faptul că nu se schimbă nimic în schemele de tratament ci se continuă pe linia ucigașe consacrată: vaccinare, izolare, „carantina” demonstrează clar că sunt conștienți de ce fac și că doresc asta!
Și mai demonstrează tot la fel de clar că și noi „oile” suntem conștienți și de acord, cu ce se întâmplă, pentru că altfel nu i-am lăsa să continuie!
Chiar dorim să fim uciși?
Chiar ne este indiferent că o mână de criminali ne ucid prietenii, familiile, copiii, nepoții?
Când o să refuzăm să mergem înspre abatorul înspre care suntem mânați?
Când o să încetăm să credem că îi sperie „behăitul” nostru?
Când o să spunem „Ajunge!”?
Când ne vom ridica în două picioare?
Dacă tot trebuie să murim, măcar să fie de folos urmașilor noștrii nu „călăilor„!
Cine nu-i cu noi e impotriva noastră!
Deșteptarea!
…până mai suntem!

18.11.2021