Astăzi am făcut greșala să ascult radio în mașină! Prim-ministru (verde) al landului Baden Württenberg, Winfried Kretschmann,
a pus în discuție obligativitatea vaccinării! S-a hotărât el așa brusc, după ce l-a chinuit prostata toată noaptea, că varianta Delta nu poate fi altfel oprită! Desigur este conștient că „pare pentru mulți un atac la libertate, dar de fapt este o măsură pentru libertate”! Verzii sunt cei care doresc legalizarea marijuanei (pe lângă alte idioțenii) și presupun ca Moș Kretschmann tocmai a exagerat cu joint-urile, fiindcă altfel nu putea să spună ce a spus!
Oricum, a ținut să ne liniștească spunându-ne că nu trebuie să ne închipuim că o să alerge politia după noi și o sa ne „vaccineze” ca pe vite!!! Nici pe departe! O să facă un catalog de amenzi piperate, astfel încât o sa cerem singuri „vaccinarea„! Am răsuflat ușurați cu toții!
Cum se reduc infectăriile dacă plătim amenzile? După același principiu după care scade poluarea prin creșterea impozitului!
Pentru cine nu a înțeles încă cum functionează „plandemia” este simplu de tot: in fiecare țară se încearcă câte o măsură care să conducă la „vaccinarea totală”. Dacă merge, se introduce rapid și în restul țărilor, daca nu, se încearcă variante noi, sau ne mai dau o pauză, să ne obișnuim cu ideea!
Sunt măsuri care merg cu „politica salamului”: loteria, mici, o jumatate de ora la bordel…
Și sunt măsuri ce se iau cu „biciul” : interdicțiile, amenzile, vâna de bou, tunul de apă, gloanțele de cauciuc, foamea, setea, frigul…
Acum dacă în Austria a prins „vaccinarea obligatorie” de ce nu ar merge și în Germania? Iar dacă merge în Germania, merge peste tot în Europa!u
Ce spuneți?
Merkel a promis că. nu va exista vaccinare obligatorie!”
Și ce-i dacă?
Cine ne-a pus să o credem? Cine ne pune acum sa-i credem că ” după ce…” revine totul la normal? De câte ori mai e nevoie să fim înșelați ca să nu-i mai credem și să le cerem socoteală? După cum pare, o să-i credem și după ce poliția o să intre prin ușe și o să ne „vaccineze” prin pijama, cu toate amenzile plătite!
Ne merităm soarta!

23.11.2021