Spre Absurdistan cu toată viteza înainte!

Printre multele meserii pe care nu le-aș fi putut practica, se numără și cea de boxer. Țin destul de bine la tăvăleală (mă rog, țineam că acum abia mă mai țin pe mine!) și am avut parte de ea, mai mult decât mi-aș fi dorit (așa e expresia, că de dorit, nu mi-am dorit-o niciodată!). Problema mea, a fost si rămâne, nasul! Am un nas foarte sensibil! Cea mai mică atingere îi provoacă lui o sângerare, iar mie o furie oarbă, care mă face să distrug tot ce stă în fața mea, indiferent de consecințe!
Ca boxer aș fi fost tot timpul … descalificat!
Știindu-mă cum sunt, mi-am ferit mimoza de nas toată viața, de tot universul! Până acum, când tocmai nasul, îmi oferă dreptul la viață, cu condiția să accept ca cineva să scormonească îndelung în interiorul lui, cu un băț! (și când o scriu mi se face pielea de găină!)
Dacă vreau să cumpar, altceva decât mâncare, trebuie să pun nasul la bătaie! Daca îmi trebuie un act, trebuie să pun nasul la bătaie! Dacă vreau să muncesc, trebuie să-mi pun nasul la bătaie!
Torționarii sau torționarele, mai bine zis că in general sunt femei, nu au nici-o pregătire medicală, sunt alese probabil după incapacitatea de empatie, sau sunt lesbiene urând din străfunduri bărbații și primesc un premiu substanțial, proporțional cu adâncimea și durata „forării„!
La fiecare testare mă rog: „Ajută-mă Doamne să nu omor pe nimeni!” și ura mea pentru odiosul guvern german crește, ca și hotărârea mea de a nu le face pe plac!
Am un nou motiv să nu mă „vaccinez”: testarea!
Dacă testarea ar fi fost ceea ce ar trebui să fie, atunci nu se alegea nici nasul și nici anusul, ca loc de recoltare al probelor!
Dacă virușii se înmulțesc în gât și masca trebuie ținută peste nas și gură, atunci de ce nu se recoltează probele mai ales din gât?
Singura explicație este că testarea trebuie să fie atât de neplăcută, sau jenantă, încât să te „ajute” să te decizi pentru „vaccinare„!
Tot de aceea, nu ajunge un test rapid în cazurile de contact cu o persoană pozitivă, ci el trebuie confirmat de un test PCR, cu recoltare tot prin scormonirea în mai sus amintitele orificii!
Cum se știe că ambele teste pot da rezultate greșite, totul devine o mare bulibășeală!
Dar ce mai contează una la bulibășeala generală, numită „pandemie„, în care testul nu e test, „vaccinul” nu e vaccin, purtătorii „vaccinați” nu sunt purtători, sănătoșii ne-„vaccinați” sunt surse de infecție, politicienii sunt medici, medicii cioclii, samd.?
Noua normalitate” înseamnă probabil ilogic, absurd, ilegal, neștiințific, fără dovezi, fară sens, fără Dumnezeu!
Suntem conduși de o mână de nebuni, spre o planetă numită Absurdistan și cei mai mulți dintre noi nu numai că nu-și dau seama, dar ii si ajută!
Halal „resetare”!

28.11.2021

22 de gânduri despre „Spre Absurdistan cu toată viteza înainte!

Adăugă-le pe ale tale

 1. Până la urma vor aparea atâtea variante de ca ne vor lua cu arcanul si ne vor duce la vaccinare pe toti: copii, părinți, bunici…Da, mor oameni, nu e o joaca: am prieteni care si-au pierdut părinți, frati, cumnați dar ceva nu se face bine, si nu se face pentru ca nu se vrea. Îmi este imposibil sa cred ca, având toata tehnologia si toata logistica care exista acum în lume, după aproape doi ani, încă nu s-au găsit soluții care cu adevărat sa prevină si sa vindece…

  Apreciat de 2 persoane

  1. Ca să gasesti ceva trebuie sa cauti!
   Daca nu ai nimic care sa vindeca atunci lasi sa se foloseasca medicamentele care la altii vindeca!
   Orice boala noua trebuie studiata; la asta e interzis sa o faci!
   Daca vrei sa restrangi infectarile faci teste gratuite si obligatorii pentru toata lumea din scuipat, platesti carantinarea, ii protejezi locul de munca bolnavului!
   Nu faci o „vaccinare” care nu ajuta la nimic dar da impresia ca ai fi protejat!
   Lasi oamenii de stiinta sa vorbeasca liber nu doar cei care iti canta in struna!
   Intaresti imunitatea!
   Si pot continua la nesfarsit si orice medic ne-platit sa sustina pandemia o sa-ti spuna ca am dreptate! E un ABC al medicinii pe care il cunoaste si un felcer!

   Apreciat de 4 persoane

   1. Magda daca virusul este produs in laborator si este ca o spun oameni care au primit Nobelul pt microbiologie el este produs ca arma si lansat doar cand exista „antidotul” la aceasta „arma” findca altfel nu poate fi folosita! Faptul ca in China s-a oprit pandemia arata clar ca ei nu au facut „vaccinul” care il fac fraierii prin lume ci cel adevarat!

    Apreciat de 4 persoane

  2. D-na Magda, cei care au decedat, unde au decedat, acasă? Și eu cunosc o grămadă care au decedat, dar în SPITAL. Dumnezeu să-i odihnească pe toți. Sunt victime. Cunosc și cazuri care s-au îmbolnăvit și s-au tratat acasă. Nimeni n-a decedat acasă, Slavă Domnului!

   Apreciat de 2 persoane

   1. Daniela de curand a murit o cunostinta cu 67 saturatie. Chiar daca ramanea acasa murea si probabil mai iute ca in spital! E drept ca in multe spitale medicii s-au trasformat in criminali in serie dar ai vreo solutie in afara spitalului intr-o evolutie f. grava?

    Apreciat de 1 persoană

   2. Nu sunt eu în măsură să am soluții. Preotul (76 ani) mamei mele a fost foarte bolnav în primăvară, i-au trebuit vreo 3-4 luni să se refacă, a fost internat și în spital, dar familia văzând evoluția (nefiind intubat), și-au asumat riscul și au reușit împreună cu alți preoți apropiați lor să-l scoată din spital și cu ajutorul unui medic să-l trateze în continuare acasă. A scăpat, Slavă Domnului și acum slujește în continuare, în schimb, unul din fiii lui, s-a îmbolnăvit și el, a fost în spital, ati, intubat …și s-a dus, Dumnezeu să-l odihnească! Adevărul este că la noi, toți care au ajuns la ati și intubați, cale de întoarcere n-au mai avut niciunul, din păcate. Iar protocolul e urmat cu sfințenie în continuare, în ciuda rezultatelor nefavorabile.

    Apreciat de 1 persoană

 2. Corect. Așa am gândit si eu inca de la apariție din primăvara 2019. Practic asta este regula. Nu te apuci sa faci o casa fara sa ai toate materialele, cum nu te apuci sa mărești o casa daca nu ai destui bani cum spune Mântuitorul Hristos. In legatura cu boxul. Lasă ca e mai bine așa. Ce folos era sa dai si sa iei. (pumni în nas firește.) Că de luat, oricum luăm…. Resetarea. În primul rând este una mentala. Apoi spirituala. Apoi și celelalte… Este și o resetare în genetica. Spun genetica dar ma duc cu gândul la Geneză. Cred ca de aici este originea cuvântului. Nu de la gene. Geneză se refera la tot ce a fost făcut de Bunul Dumnezeu de la bun început. „Deștepților” li se pare că sânt ei in măsură sa faca better – mai bine decat Dumnezeu… Ne-am lămurit cu roșiile! E destul! Mănânci si nu are nici o noimă… Ei, asta este noua normalitate. Fără noima! O normalitate a nebunilor duși cu pluta! Cuvântul marelui Eminescu mai actual ca oricand:
  Sa dai foc la puscarie si la casa de nebuni!
  Pușcăria este întreg mapamondul, iar casa de nebuni? Nu știu…
  A, e simplu de răspuns: Zis-a cel nebun in inima sa: Nu este Dumnezeu! Iată casa de nebuni!
  Cu siguranță, cand va veni Domnul asta va și face!
  Iată, vin curând şi plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui. Amin! Vino, Doamne Iisuse!

  Apreciat de 2 persoane

 3. Testul RT-PCR nu a fost niciodată conceput, destinat sau validat pentru a fi utilizat ca instrument de diagnostic. Bineînțeles, „băieții” din spatele haosului nu s-au deranjat să ia în considerare nenumăratele materiale ale diferiților oameni de știință, care au demonstrat – unii dintre ei au făcut chiar declarații publice în acest sens – că din punct de vedere clinic, valorile de sensibilitate și specificitate ale Covid-19 NU au fost determinate pentru RT-PCR, că este o teorie bazată pe nisipurile mișcătoare care dovedește că ființele umane preferă întotdeauna minciuna liniștitoare, simplista, în comparație cu adevărul mult mai complex și mai înfricoșător. Dacă mă întrebați pe mine, aș susține fără nici o ezitare, că promotorii Marii Resetări au printre ei profileri extrem de buni, de profesioniști, deoarece au studiat (iar aici, la acest capitol, cred că-i vorba de ani) întreaga psihologie comportamentală pe populații ce aparțin diferitelor zone geografice.
  Cât despre inutilitatea RT-PCR, care poate da rezultate fals pozitive sau fals negative sau sunt perturbate de o mulțime de elemente în toate etapele sale, NU a fost luată în calcul de nimeni și nici n-a interesat pe nimeni! Dimpotrivă, a fost „instrumentul” cel mai la îndemână, cel mai util, în distrugerea economiei multor țări și a multor vieți (șomaj,
  singurătate, sărăcie, depresie, boli netratate, anxietate, foamete).
  Afirmați în cadrul expunerii dumneavoastră că, citez: „testarea trebuie să fie atât de neplăcută, sau jenantă, încât să te „ajute” să te decizi pentru „vaccinare„!” Perfect de acord! Dar mai are un rol: acela de a induce mai multă frică și, prin urmare, CONFORMARE în numele siguranței promise de OMS și guvernele slugarnice corporatiștilor de la Big Pharma și nu doar lor. The Great Reset nu poate fi instaurată numai cu farmaciștii, doctorii, companiile producătoare de medicamente, politicienii, ci cu concursul tuturora. Acum, dacă ar fi să merg cu gândul mai departe, păpușarii din umbră au greșit teribil în raționamentul lor, fiindcă cu cât au mai mulți implicați în schimbarea imensă pe care vor s-o instituie, cu atât înverșunarea oamenilor de rând (care sunt în mijlocul acțiunii și împotriva cărora este îndreptat totul) crește și cu atât mai mult vor apărea „fisuri” (a se citi trădări) printre cei implicați, din vârful ierarhiei.
  Acum, după tot ceea ce am scris eu aici, v-aș ruga să faceți conexiunea în minte cu formele diferite de testare ale copiilor, acelea cu ajutorul salivei. De ce la ei s-a hotărât ceva diferit și nu a rămas, spre exemplu, tamponarea nazo-faringiană? Pentru că au fost terorizați și li s-a transmis mesajul că niciodată nu se poate avea încredere în ei că nu își vor infecta familia și prietenii, în vreme ce insistența de a-și acoperi fețele cu măști, o măsură dovedită a fi complet inutilă, complet dăunătoare, are drept scop agravarea sentimentului de rușine. Or, resimțirea psihologică în urma unor astfel de mesaje este ABSOLUT îngrozitoare.
  Așadar, având în momentul de față toate elementele care compun „tabloul” creat de psihopații aflați la conducerea lumii, TREBUIE cu adevărat să devină laitmotivul vieții dumneavoastră în a manifesta o grijă excesivă față de nas! Și nu numai!

  Apreciază

 4. Testul RT-PCR nu a fost niciodată conceput, destinat sau validat pentru a fi utilizat ca instrument de diagnostic. Bineînțeles, „băieții” din spatele haosului nu s-au deranjat să ia în considerare nenumăratele materiale ale diferiților oameni de știință, care au demonstrat – unii dintre ei au făcut chiar declarații publice în acest sens – că din punct de vedere clinic, valorile de sensibilitate și specificitate ale Covid-19 NU au fost determinate pentru RT-PCR, că este o teorie bazată pe nisipurile mișcătoare care dovedește că ființele umane preferă întotdeauna minciuna liniștitoare, simplista, în comparație cu adevărul mult mai complex și mai înfricoșător. Dacă mă întrebați pe mine, aș susține fără nici o ezitare, că promotorii Marii Resetări au printre ei profileri extrem de buni, de profesioniști, deoarece au studiat (iar aici, la acest capitol, cred că-i vorba de ani) întreaga psihologie comportamentală pe populații ce aparțin diferitelor zone geografice.

  Cât despre inutilitatea testului RT-PCR, care poate da rezultate fals pozitive sau fals negative, sau ale cărui rezultate sunt perturbate de o mulțime de elemente în toate etapele sale, NU a fost luată în calcul de nimeni și nici n-a interesat pe nimeni! Dimpotrivă, a fost „instrumentul” cel mai la îndemână, cel mai util, în distrugerea economiei multor țări și a multor vieți (șomaj, singurătate, sărăcie, depresie, boli netratate, anxietate, foamete).

  Afirmați în cadrul expunerii dumneavoastră că, citez: „testarea trebuie să fie atât de neplăcută, sau jenantă, încât să te „ajute” să te decizi pentru „vaccinare„!” Perfect de acord! Dar mai are un rol: acela de a induce mai multă frică și, prin urmare, CONFORMARE în numele siguranței promise de OMS și guvernele slugarnice corporatiștilor de la Big Pharma și nu doar lor. The Great Reset nu poate fi instaurată numai cu farmaciștii, doctorii, companiile producătoare de medicamente, politicienii, ci cu concursul tuturora. Acum, dacă ar fi să merg cu gândul mai departe, păpușarii din umbră au greșit teribil în raționamentul lor, fiindcă cu cât au mai mulți implicați în schimbarea imensă pe care vor s-o instituie, cu atât înverșunarea oamenilor de rând (care sunt în mijlocul acțiunii și împotriva cărora este îndreptat totul) crește și cu atât mai mult vor apărea „fisuri” (a se citi trădări) printre cei implicați, din vârful ierarhiei.

  Acum, după tot ceea ce am scris eu aici, v-aș ruga să faceți conexiunea în minte cu formele diferite de testare ale copiilor, acelea cu ajutorul salivei. De ce la ei s-a hotărât ceva diferit și nu a rămas, spre exemplu, tamponarea nazo-faringiană? Pentru că au fost terorizați și li s-a transmis mesajul că niciodată nu se poate avea încredere în ei că nu își vor infecta familia și prietenii, în vreme ce insistența de a-și acoperi fețele cu măști, o măsură dovedită a fi complet inutilă, complet dăunătoare, are drept scop agravarea sentimentului de rușine. Or, resimțirea psihologică în urma unor astfel de mesaje este ABSOLUT îngrozitoare.

  Așadar, având în momentul de față toate elementele care compun „tabloul” creat de psihopații aflați la conducerea lumii, TREBUIE cu adevărat să devină laitmotivul vieții dumneavoastră în a manifesta o grijă excesivă față de nas! Și nu numai!

  Apreciat de 2 persoane

  1. Sabina iti spun un secret dar sa nu ma spui ca-mi sar toti in cap! Testul PCR se foloseste dr multa vreme si pentru diagnostic! Pana in 2014 l-am folosit si eu ( ca pacient) vreo 14 ani. Cel pentru diagnostic se numeste PCR calitativ iar cel pentru viremii cantitativ! Nu da rezultate asa false cum se spune, eu l-am verificat de-a lungul timpului si mai ales in timpul tratamentelor cand el imi confirma doar cum ma simteam eu sau vindecarea! Nu prea le spun la altii treaba asta ca nu sunt dispusi sa o auda! In rest perfect de acord cu tine! Oricum nu exista test perfect cum nu exista nimic perfect afara de Dumnezeu! Dar nu asta e problema ci faptul ca se foloseste cum spuneai cu alte scopuri decat cel declarat!

   Apreciat de 1 persoană

 5. Posibil să aveți dreptate, nu vă contrazic, dar aceste aspecte îi face să nu fie de încredere în cel mai bun caz și fără valoare în cel mai rău caz, mai ales atunci când rezultatele testelor sunt folosite în scopuri propagandistice de miliardari lacomi și de analfabeți în virusologie precum Bill Gates și prietenii săi de la Forumul Economic Mondial.

  Apreciat de 2 persoane

 6. Ține-i mâna cu mâna ta și controlează tu cât de adânc să te zgândărească! Dacă voi ajunge să fac vreun test, eu așa voi proceda, cu riscul că mă cert cu ele. Chiar dacă se cam știe cât sunt de concludente sau neconcludente, la noi, prin ultima ordonanță de guvern din noiembrie au eliminat varianta testării dintre cele 3 condiționări (oricum aberante) ca să te bucuri de viață. O colegă de-a noastră (ne-„vaccinată”) a răcit și a stat acasă 2 săptămâni cu 2 teste cu rezultat negativ. După ce i-a trecut răceala, a vrut să vină la serviciu, dar șeful ei i-a zis că să-și facă din nou test. Și-a făcut iar test și surpriză! A ieșit pozitiv, așa că a mai stat încă două săptămâni acasă și sănătoasă pe deasupra, dar, cel puțin, ptr. 6 luni de acum încolo e asigurată. Atât timp cât te lasă acasă cu un rezultat pozitiv (vorbesc în general), nu e problemă. Problemă va fi dacă nebunii ăștia schimbă iar placa, ferească Dumnezeu, și-o bagă p-aia care la noi a mai fost, adică erau internați obligatoriu în spital cei pozitivi chiar și fără niciun simptom.

  Apreciat de 2 persoane

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: