Printre multele meserii pe care nu le-aș fi putut practica, se numără și cea de boxer. Țin destul de bine la tăvăleală (mă rog, țineam că acum abia mă mai țin pe mine!) și am avut parte de ea, mai mult decât mi-aș fi dorit (așa e expresia, că de dorit, nu mi-am dorit-o niciodată!). Problema mea, a fost si rămâne, nasul! Am un nas foarte sensibil! Cea mai mică atingere îi provoacă lui o sângerare, iar mie o furie oarbă, care mă face să distrug tot ce stă în fața mea, indiferent de consecințe!
Ca boxer aș fi fost tot timpul … descalificat!
Știindu-mă cum sunt, mi-am ferit mimoza de nas toată viața, de tot universul! Până acum, când tocmai nasul, îmi oferă dreptul la viață, cu condiția să accept ca cineva să scormonească îndelung în interiorul lui, cu un băț! (și când o scriu mi se face pielea de găină!)
Dacă vreau să cumpar, altceva decât mâncare, trebuie să pun nasul la bătaie! Daca îmi trebuie un act, trebuie să pun nasul la bătaie! Dacă vreau să muncesc, trebuie să-mi pun nasul la bătaie!
Torționarii sau torționarele, mai bine zis că in general sunt femei, nu au nici-o pregătire medicală, sunt alese probabil după incapacitatea de empatie, sau sunt lesbiene urând din străfunduri bărbații și primesc un premiu substanțial, proporțional cu adâncimea și durata „forării„!
La fiecare testare mă rog: „Ajută-mă Doamne să nu omor pe nimeni!” și ura mea pentru odiosul guvern german crește, ca și hotărârea mea de a nu le face pe plac!
Am un nou motiv să nu mă „vaccinez”: testarea!
Dacă testarea ar fi fost ceea ce ar trebui să fie, atunci nu se alegea nici nasul și nici anusul, ca loc de recoltare al probelor!
Dacă virușii se înmulțesc în gât și masca trebuie ținută peste nas și gură, atunci de ce nu se recoltează probele mai ales din gât?
Singura explicație este că testarea trebuie să fie atât de neplăcută, sau jenantă, încât să te „ajute” să te decizi pentru „vaccinare„!
Tot de aceea, nu ajunge un test rapid în cazurile de contact cu o persoană pozitivă, ci el trebuie confirmat de un test PCR, cu recoltare tot prin scormonirea în mai sus amintitele orificii!
Cum se știe că ambele teste pot da rezultate greșite, totul devine o mare bulibășeală!
Dar ce mai contează una la bulibășeala generală, numită „pandemie„, în care testul nu e test, „vaccinul” nu e vaccin, purtătorii „vaccinați” nu sunt purtători, sănătoșii ne-„vaccinați” sunt surse de infecție, politicienii sunt medici, medicii cioclii, samd.?
Noua normalitate” înseamnă probabil ilogic, absurd, ilegal, neștiințific, fără dovezi, fară sens, fără Dumnezeu!
Suntem conduși de o mână de nebuni, spre o planetă numită Absurdistan și cei mai mulți dintre noi nu numai că nu-și dau seama, dar ii si ajută!
Halal „resetare”!

28.11.2021