Sf.Andrei dezlegare la pește, asa că ne-am hotărât să mergem la un local grecesc, cu un meniu bogat în „dezlegări„!
S-a potrivit bine, eu care fug de testare mai ceva ca seful lui Bill Gates de tămâie, a trebuit sa-mi fac una astăzi, ca sa pot intra mâine în primărie!
Am sunat să fac rezervarea și mi s-a explicat că deși proaspăt testat, nu am voie in restaurantul lor pentru că ii pot primejdui pe cei „vaccinați” (Geimpft), sau vindecați de curând (Genesen)! Regula 2G!
Mi-a trecut pofta de mâncare! Știu câteva înjurături grecești dar m-am abținut…Cu greu!
Într-o lume așa tâmpită nu-mi doresc să trăiesc!
Cu sau fară dorade de la grec!
Deci eu sănătos, testat proaspăt, imi asum riscul să mă infectez de la un „vaccinat” netestat de luni de zile și posibil purtator, sau producător, de viruși, sau de la unul testat acum 3 luni ultima dată! De ce? Pentru că sunt convins că infectarea nu-i asa simplă, cum o fac „noii savanți” și mai ales că Dumnezeu alege când, dacă și de ce, mă îmbolnăvesc!
Un „vaccinat” care nu are incredere în Dumnezeu (că de aceea s-a „vaccinat”) dar are încredere oarbă în „noua știință” (că de aceea s-a „vaccinat” cu un ser in faza de testare) îsi asumă și el riscul de infectare deși știe că un alt „vaccinat” sau vindecat îl poate îmbolnăvi, respectiv ucide! I se pare normal (că altfel ar boicota astfel de restaurante) ca eu să nu intru, deși prezint cel mai redus grad de periculozitate pentru el!
Iar statul, „noii savanți” consideră că au luat o măsură care cu siguranță o să scadă infectările! Dacă nu o să fie așa și sigur nu o să fie, e pentru că noi cei ne-„vaccinați” nu am venit în contact cu „vaccinatii„! Și placa asta o să se repete și in momentul când vom rămâne doar o mână de oameni, hăituiți prin paduri, văi și munti, noi fiind „focarul” nestins al bolii!
Vă rog când se introduce pedeapsa cu moartea, pentru ne-„vaccinare„, împușcați-mă pe mine primul și moștenți voi rahatul ăsta de pământ!

30.11.2021