Este exagerarea o minciună?
Categoric da!
Vedem cum prin exagerări s-a ajuns ca o gripă oarecare să îngrozească întreaga lume să o facă să cedeze drepturi și libertăti câștigate cu greu de-a lungul istoriei! Dar mult mai periculos decât exagerarea este jumătatea de adevăr! Jumătatea de adevăr este o minciună foarte bine ascunsă, greu de depistat și foarte ușor acceptată! Este o minciună retard, o otravă in mijlocul unei bomboane!
De doi ani de zile suntem „tratați” cu astfel de „capsule” in care minciuna e ascunsă intr-un înveliș de adevăr!
Suntem „otrăviți” zi de zi fără să ne dăm seama! Haide să vedem cum:
Este adevărat că se moare din covid și că moartea prin insuficiență respiratorie trebuie sa fie groaznică! Dar, adevărul intreg este că sunt mult mai puțini cei care se îmbolnăvesc, decat cei care nu o fac, din totalul celor care vin în contact cu virusul!
Sunt mult mai puțini cei care fac forme grave decât cei care fac forme ușoare, dintre cei care se imbolnăvesc!
Sunt mai putini morți dintre cei cu forme grave decât vindecați când sunt fi tratați cu tot ce are medicina la îndemână și nu după o schemă dovedită în timp falimentară!
Este adevărat că au murit oameni în ultimii doi ani dar nu ni se spune întregul adevăr! Cu câți mai mulți decât în anii pre-pandemici, câti dintre ei DIN covid și câți CU covid.
Ni se spune că vaccinații” fac forme ușoare de boală. Este tot o jumătate de adevăr! Adevărul întreg este că formele ușoare sunt făcute doar de „vaccinatii” care nu mor imediat sau la câteva zile după „vaccinare”, Sau că nu TOȚI „vaccinații” fac forme usoare! Sigur sunt mai puțini cei care fac forme grave decât cei care fac forme ușoare, dar asta se întâmplă și la cei „nevaccinați” și în plus cine poate spune că nu ar fi facut o formă ușoară și „nevaccinat„?
Când ti se spune însă numai jumătate de adevăr tot timpul, adică că doar se moare din covid, ajungi să crezi că nu există o boală mai cumplită decât asta! Ebola devine în comparatie … un guturai banal!
Nici din partea „cealalaltă” nu scăpăm de jumătătile de adevăr! Toți cei „vaccinați” mor, nu mai au performanțe ( dacă sunt sportivi) ca urmare a „vaccinării„! Chiar dacă nu ni se spune direct se lasa sa se înțeleagă lucru acesta. E posibil ca „vaccinul” să grăbească moartea unuia ajuns la 70-80de ani, dar până la „pandemie” era normal sa se moară la această vârsta!
Este un adevar: Oamenii au prostul obicei … să moară!
Toți!
O fac la toate vârstele!
O fac sănătoși sau bolnavi!
„Vaccinați” sau nu!
Acasă și în spitale!
La urma urmei nu ține de ei cât trăiesc!
Iar acesta e adevărul întreg!

17.12.2021