Jurnal de carantină 6

Carantina la domiciliu înseamă un trai de porc: puțină mișcare, multă mâncare și somn! La mine se potrivește și mai bine, fiindcă voi fi „eliberat” de Ignat!
Am tot mai puțină dorință să ies în lume, de frică că nu e mult diferită de ceea pe care am găsit-o pe internet! La urma urmei de ce ar fi diferita? Nu am fost decât două săptămâni izolat, iar afară nu a avut loc nici-o revoluție, sau război! În tot timpul ăsta lumea a mers și încă mai merge, grăbită, spre Noua Ordine Mondială! Aproape a ajuns!
A început deja ce așteptam să se întâmple, adică ca cei „ascultători” preiau, voluntar, din munca poliției! Printr-un e-mail am aflat că asociația sub patronajul căreia au loc slujbele ortodoxe române din Stuttgart (Biserică ce ține de Constantinopol) a hotărât că la Liturghia de Crăciun au voie să participe doar cei „vaccinați” sau trecuți prin boală!
Deci nu statul german a decis asta, ci „fratii” noștri de credinta! Ar fi interesant de știut cine și cum va realiza controlul! Acesta este doar începutul! Dacă se va continua și se va continua sigur, cu îngrozirea populatiei, vom ajunge să ne ucidem între noi, lăsând guvernele cu ochii în soare și cu „vaccinul” nefolosit!
Șansa pe care o mai avem este să stăm cot la cot toti cei care încă nu ne-am lăsat hipnotizați„! Și asta DOAR aici în România, unde mai suntem ÎNCĂ majoritari!
Restul lumii nu mai are această șansă!
Încă două zile de îngrășat!

19.12.2021

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: