Jurnal de carantină Epilog

Primul pas în afara locuinței în care mi-am petrecut ultimele două săptămâni!
Mă simt liber?
De loc! Dimpotrivă!

Când am semnat hârtia prin care declaram că această, impropriu numită, „carantină” nu-mi „afectează dreptul la libertate” (câte-o dată te întrebi dacă cei care fac astfel de formulări sunt chiar întregi la cap !?) eu am înțeles cu totul altceva decât ei!
De ce?
Pentru că am ieșit dintr-o „celulă (locuința părinților) în care am avut dreptul să mă mișc când doream, cum doream, unde doream și să vin în contact fară restricții cu oricine am întâlnit și am intrat într-o altă „celulă mai mare, numită România, în care mișcarea, contactul cu alții îmi sunt restricționate! Practic prin eliberarea din carantinăîmi este afectat dreptul la libertate și asta pe o durată nelimitată! Cu asta nu sunt de acord și nici nu am semnat nici-un „angajament” că voi respecta vreo resticție!
Concluzia.
Trăim pe o planetă închisoare din care evadarea este imposibilă; dincolo de pereții celulei noastre, sunt doar alte celule! Niciodată Libertatea! O oarecare libertate mai este deocamdată doar în casa în care trăim, dar curând, o să mai existe doar în mintea celor care au cunoscut-o! Cei care acum se nasc, nu o vor cunoaște probabil niciodată!
Ține de noi toți, dacă vom lăsa să se întâmple asta!

22.12.2021

14 gânduri despre „Jurnal de carantină Epilog

Adăugă-le pe ale tale

 1. Oricum, lumea aceasta este o închisoare. Daca noi vrem sa trăim departe de Dumnezeu în păruta noastră „libertate” o putem face, însă oricum este o minciună! Iată că minciuna sa dat pe față, nimic nou sub soare. Vom fi cu adevărat liberi frate Ioane, cand vom ieși din această lume nedreaptă și vom merge în fericirea veșnică în Împărăția Păcii!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Chestia cu „nu-mi afectează libertatea” ascunde o mizerabilă înșelătorie: să nu te poți adresa instanței de judecată pentru a cere despăgubiri pe motiv de izolare forțată. Odată ce ți-a fost smuls „consimțământul” – prin șantaj mascat – drepturile tale au încetat să mai existe, orice încălcare a lor de către stat NU mai produc efecte juridice.

  Similar la „vaccinare”. Persoana injectată e singura „vinovată” de ceea ce se întâmplă post-înțepare deoarece în formular scrie că a fost informată, deci…o face în cunoștință de cauză și își asumă efectele ori decesul.

  Apreciat de 1 persoană

 3. Dincolo de toată nebunia asta, eu îți urez Crăciun Binecuvântat, Sărbători fericite alături de cei dragi și un An Nou fericit, cu sănătate! Momentele petrecute alături de cei dragi, sărbătorind Nașterea Mântuitorului nostru, sunt cele mai importante ptr. toți. Să ne bucurăm din plin de ele. 🙂

  Apreciază

  1. Hristos se naște, slaviti-L!
   Hristos din Ceruri, întâmpinati-L!
   Hristos pe pământ, înălțați-vă!
   Cântați Domnului tot pământul,
   Și cu veselie, lăudați-L, popoare, că S-a preaslăvit.

   Sfintele Sărbători ale Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos cu bucurie!

   Apreciat de 2 persoane

  1. Iti multumesc la fel Suzana! Eu pot „vibra” la fel la „Stille Nacht” ca si la „Deschide usa crestine”! Chiar daca consider ortodoxia singura confesiune adevarata si sunt impotriva ecumenismului ma pot bucura langa oricine pe care il bucura Craciunul!

   Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: