A mai trecut un an de parcă nici nu a fost…
Minciunile zilnice ale guvernului mondial, care se ține încă ascuns, au continuat pe aceeași linie, ca și în anul anterior! Parcă nu mai surprinde sau revoltă pe nimeni faptul că se minte cu nerușinare, că sunt călcate continuu promisiunile făcute, că mor oamenii pe capete cu și din așa zisul „vaccin„! Ne-am scindat în două feluri de resemnați; cei care merg si vor merge periodic la „vaccinare” până la moarte și cei care așteaptă moartea „nevaccinati„! Tot mai mic este grupul celor care demonstrează, din când în când, tot mai rar și tot mai puțin convinși, (în ciuda cuvintelor mari scrise pe pancarte, sau rostite) că pot schimba ceva!
Viața ta și a familiei tale, nu o poți apăra decât cu arma în mână și hotărât să mori pentru asta!
Așa ceva refuză însă aproape toți, fiindcă vezi Doamne, este exact ce așteaptă cei care ne conduc, ca sa poată să ne pună mai ușor hamul! De parcă așa nu le este foarte ușor!? De parcă timpul nu ar lucra în favoarea lor!
Evenimentele dîn viața mea din anul care a trecut, au fost toate umbrite de „pandemie„. Mi s-a născut al 4-lea nepot și am ieșit la pensie! Altădată ar fi fost sărbătorite cum se cuvine! Anul acesta am amânat amândouă sărbătoririle pe mai târziu, un „mai târziu” care probabil nu o să mai vină niciodată! Altădată as fi povestit, m-aș fi lăudat, cu nepoții mei, v-ași fi spus cât sunt de talentați de inteligenți, cât de frumoși, de puri sufletește, sunt! Acum mă uit la ei și sufletu îmi plânge când mă gândesc ce viață îi așteaptă, din cauza lașității noastre a tuturor!
Nu merită lumea așa copii, nu merit eu așa nepoți!
Vine un an nou care se anunță mult mai rău ca cel care a trecut, ultima pâlpăială de democrație se va stinge, vom pierde și dreptul de a decide asupra vieții, sau trupului nostru, iar odată ajunși la statutul de vite de jug, eu unul sunt convins că nimănui nu-i va mai plăcea viața!
Ca atare nu vă doresc nici viață lungă și nici sănătate și vă rog să nu-mi doriți nici mie așa ceva! Dacă vom lăsa să facă cu noi ce au de gând, urarea devine blestem!
Vă doresc vouă și mie o MINUNE, pe care nu o merităm, mai ales fiindcă nu credem în Singurul care ar putea să o facă!

Dumnezeu, rezolvatorul situațiilor fără rezolvare, să întoarcă cum numai EL știe și poate tot răul în bine!
AMIN!

24.12.2021