Mi se pare lipsit de simț practic felul în care acționează politicienii în așa zisa „vaccinare” neobligatorie. (lucru de așteptat, pentru ca nu au fost aleși după IQ sau performanțe deosebite în vreun domeniu, ci după cum pot promite fără acoperire)
Dacă știința tot le-a oferit un „vaccin” de ultimă oră, care acționează la nivel genetic și dacă au observat că este nevoie de multă muncă de convingere, pentru ca lumea sa-l primească „de bună voie” și asta în mod repetat, atunci puteau folosi o tehnică mai actuală decât seringa!
Mă gândesc la o „pompă de vaccin” cum este cea de insulină! Adică îi pui fiecăruia o astfel de pompă și cu ajutorul tehnologiei 5G îi mai administrezi o doză când crește incidenta bolii, scade valoarea acțiunilor Pfizer Biontech, sau vezi ca șomează medicii și groparii! („medicii și groparii” este oare un pleonasm?)
S-ar fi economisit o grămadă de mici, prostituatele nu ar fi fost așa de dărămate, o grămadă de idoli ai scenei sau sportului nu ar fi căzut în derizoriu!
Da, știu și eu că „serul” este foarte sensibil și se strică la cald, dar pe de o parte problema asta e rezolvată prin prețul gazelor și pe de alta, ce-i dacă?

29.12.2021