Mi s-a imputat în urma poeziei „Cyborg prin vaccinare” că exagerez și că cei „vaccinați” nu au nimic împotriva noastră, a celor „nevaccinați„! Iar dacă cineva este agresiv în acuzații și limbaj, atunci aceia suntem noi, nu ei!
Hai să o luam ușurel!
Cei „vaccinați„, cu tot respectul, sunt niște oameni ușor de manipulat și/sau îngroziți de posibilitatea de a muri! Desigur posibilitatea de a muri, dintr-o gripă, există pentru fiecare de la Adam încoace, indiferent de vârstă, sau comorbidități, sau de virusul gripal! Nimeni, până acum însă, nu s-a izolat și-a interzis respirația, sau s-a îmbăiat în dezinfectant! Toată nebunia aceasta, a început pentru că Media vândută, a avut grije „să facă din țânțar armăsar” și a reușit să înspăimânte o mulțime de oameni, unii deosebit de inteligenți, de la care nu te așteptai să se lase așa ușor prostiți!
Dacă manipularea i-ar fi privit doar pe cei care au cedat, discuția aceasta nu ar mai fi avut loc! Din păcate însă, de la „Cine nu poartă mască și nu se vaccinează moare!” s-a trecut foarte repede laCine nu poartă mască și nu se vaccinează ucide pe cei din jur!” Desigur cei care s-au lăsat prostiți cu frica de moarte s-au lasat prostiți și cu frica de „nevaccinați„!
Amintesc doar de amenințarile cu „pandemia nevaccinaților” de pamântul înghețat în care trebuiau sa ne îngroape in iarna pe toți nevaccinații, de urarea „să murim în liniște!” a bardului national, de egoismul de care suntem acuzati de doi ani de zile, de toată lumea, ca să nu mai vorbesc de diareea bucală a „expertului în toate” satanistul CTP!
Este de la sine înțeles că agresivitatea împotriva celor „nevaccinați” a fost dorită și s-a realizat prin aceeași Media vândută! Ba mai mult, ea este chiar necesară, pentru că dictatura spre care ne îndreptăm nu poate fi realizată doar cu ajutorul poliției, a forțelor de represiune! Este nevoie și de ajutorul nemijlocit al „populației revoltate!”
Nu neapărat să ne ucidem între noi, ajunge faptul că foarte rar un „vaccinat” se mai gasește între cei care se împotrivesc legilor anticonstituționale, sau fundamentarea dictaturii mondiale! Prin „vaccinare” celui „vaccinat” i se pare ca este de partea puterii, de partea câștigătoare, când de fapt nu este decât un simplu mijloc perfid de presiune asupra celor care nu s-au lăsat manipulati!
Odată dictatura instalată, micile „avantaje” obținute cu riscul vieții, sau a unor îmbolnăviri grave care pot apărea oricând, vor dispărea complet! De altfel deja au mai rămas foarte puține!
Poate părea, în ceea ce mă privește, ca sunt foarte agresiv, de loc diplomat, dur, când mă adresez „vaccinaților„, dar asta e doar spre binele lor! Eu mai sper că poate înțeleg macar în ceasul al 12-lea că nu-i bine nici pentru ei și nici pentru lume, să continuie să se sinucidă prin al 3-lea, 4-lea „vaccin” și nici să se creadă „protejați” de faptul că sunt de partea puterii!
Singurul vostru „avantaj” real o sa fie că aveți șansa să muriți mai repede cu fiecare nou „vaccin„! Atât! Restul sunt sperante deșarte!
Dumnezeu să vă lumineze să puteți călca pe orgoliul care nu vă lasă să recunoașteți că ați greșit!
Egoismul vostru a distrus lumea!

14.01.2022

*EGOÍSM s. n. Atitudine de exagerată preocupare pentru interesele personale și de nesocotire a intereselor altora.