(comentariu la comentarii)

Aud tot mai des că noi cei „nevaccinați” avem dreptul să alegem să rămânem „nevaccinați” dacă dorim, așa cum cei „vaccinați” au avut dreptul să aleagă se „vaccineze” de bună voie și nesiliți de nimeni!
Dacă situația nu ar fi atât de dramatică aș râde în hohote! Oare chiar mai crede cineva asta?
Este ca și cum oile au dreptul să aleagă sau să refuze, vaccinarea, îmbăierea, tunsul, mulsul!
Ca si noi și bietele oi au încredere în cei care le păstoresc și mintea foarte scurtă!
Ca și noi și ele se „trezesc” într-un țarc din care nu pot să evadeze, țarc în formă de pâlnie la capătul căreia pare să fie ușa spre libertate!
Unele se aruncă (aparent) neforțate spre această libertate și sunt primele care vor fi mulse, tunse, vaccinate! Spun aparent neforțate pentru ca neexistând alta cale spre pășunea grasă și fiind foarte strâmtorate alegerea lor nu este de loc așa „liberă” precum pare!
Altele cu minte mai lungă sau care înțeleg repede ce se întâmplă refuză libertatea prin strungă și atunci se folosesc „argumente” probate in timp: câinii și loviturile cu bâta! Cele mai multe sunt convinse de această „argumentatie” și aleg tot „liber” să iasa pe unde li se cere!
Unele (foarte puține) mor din bătaie iar altele reușesc să evadeze totuși peste țarc și sunt urmărite de câini, aduse înapoi, mai mult moarte decât vii, și tunse, mulse sau vaccinate, desigur pentru binele lor!
Altă întrebare este de ce ma mai zbat dacă oricum nu e scapare?
In primul rând mai se poate ÎMPREUNĂ să rupem țarcul, deși e greu de crezut că pot convinge eu turma!
In al doilea cel mai important lucru, pentru mine, nu este sa scap de strungă ci să fac cât mai multe oi să înțeleagă că va veni o zi când strunga se deschide … în abator! Și nu-i tot una dacă mori pregatit sau nu! Și dacă tot încerc să „trezesc” pe cei din neamul meu, de ce nu as face-o pentru toți? Nu mă costă nimic în plus!

15.01.2022