Djokovic a demonstrat, cui mai avea nevoie, în ce lume trăim și spre ce lume ne îndreptăm, noi cei care nu am ajuns încă la „nivelul” Australiei (țară/continent deschizatoare de noi vremuri)!
Pentru mine, un Ioan Oarecare, demonstrația asta (de care nu aveam nevoie) nu schimbă nimic; noi, cei din familia Oarecare, eram deja învățați, de dinaintea „pandemiei„, să fim nedreptătiți, discriminați, indiferent că trăiam în socialism sau capitalism! Noi, cei din familia Oarecare, nu am fost niciodată „la fel de egali” cu alte familii! Pentru aceste „alte familii” ce s-a întâmplat în Australia, ar trebui să fie un șoc, să-i aducă rapid, cu picioarele pe pământ! Mă gândesc în primul rând la familiile de polițiști, soldați, a celor din justiție, politică, a micilor afaceriști, într-un cuvânt a celor ce se cred „mai egali” decât restul și prin care s-a instaurat și se consolidează, curând, Australia în toată lumea!
Astăzi Novak Djokovic a devenit Novak Oarecare! Nu l-a ajutat nici faptul că e unul din cei mai mari/cunoscuți sportivi ai lumii, nici milioanele de pe cont, nici relațiile la cel mai înalt nivel, nici donațiile de zeci de milioane, sau mai ales faptul că dreptatea era de partea lui! Cei care conduc lumea au considerat că e un „exemplu prost” pentru cei care încă nu s-au „vaccinat” și l-au expulzat! Un exemplu prost deși la bolile lui „vaccinarea” nu e indicată, un „pericol social” deși nu e purtător de boală, că doar de boala/covid, siguranța populației australiene, a fost vorba în proces!
Mâine polițistul X, judecătorul Y, politicianul Z, și tu „vaccinatule” de pe partea însorită și feriți de astfel de întâmplări până acum, o să intre și ei in familia Oarecare! Mai ales că extrem de puțini sunt de nivelul lui Djokovic, au banii, relațiile lui!
Departe de mine să mă bucure faptul ăsta deși din familia Oarecare mântuirea e mai ușor de atins, dar văd o șansă să ne unim din nou și să scăpam de ne asteaptă!
De data asta Familia Cineva este la servici, in setul decisiv și este minge de meci! Pentru Australia!

16.01.2022