1. Introducere

Scriu pe blogul acesta de câțiva ani și aparent în acest timp, nu s-au schimbat prea multe; am tot timpul același numar de cititori (cca 350) acelasi număr de like-uri ( intre 13 și 18) cam aceiași oameni care comentează! Din spatele panoului de administrare lucrurile arată mult mai bine, ca și din corespondența privată! Unele articole, rareori poeziile, își ating scopul și sunt citite de sute de oameni! Sunt citite, dar probabil nu plac! Ele, sau eu! nu plac eu, îmi este de multă vreme cunoscut, nu mă deranjază ca atare, nu am de gând să mă schimb! Mi-a mers de multe ori foarte rău, în viață și nu mi-a fost nici-unul, dintre cititorii mei, alături (cu extrem de putine exceptii), m-am descurcat cum am putut și am reusit să o fac așa cum sunt eu, fără să fac compromisuri!
nu place ce scriu, iară este de ințeles; nu sunt diplomat și nu fac rabat de la adevăr ca să protejez sentimentele, sau convingerile, nimanui! „Da să fie da și nu nu!” este o poruncă nu o recomandare! Nici în realitate nu sunt altfel!
Faptul că sunt credincios, a alungat majoritatea ateilor!
Faptul ca mărturisesc că nu există decât o credință adevărată, ortodoxia creștină si restul sunt false, a alungat majoritatea neortodocsilor!
Faptul că spun că, nu te poti mântui in afara bisericii ortodoxe, a alungat majoritatea ortodocșilor nepracticanți!
Poeziile nu plac nici ele, ca gen literal ( nu doar ale mele) mai nimănui, în neamul acesta „de genii și poeți”, așa că am mai pierdut o grămadă de cititori!
Traiesc în diasporă, deci nu sunt considerat pentru majoritatea celor rămași român, că deh n-am mâncat aceleasi E-uri în ultimii 30 de ani! Declar că iubesc si Germania chiar dacă intre timp știu că asta e un mare pacat in ochii tuturor!
Multe nu au mai rămas, ca să pierd si bruma de cititori care îi mai am, așa că m-am hotarât să scriu câteva articole împotriva „medicinii naturiste”!
Da eu anti-vaccinistul recunoscut, sunt cu toată ființa mea impotriva înșelătoriei numită „medicină” naturistă! Și asta de foarte mulți ani! Cum se împacă una cu alta? In ultimii ani foarte greu, dar sunt dator sa merg pe linia adevărului, fața de mine însumi!
Când spui unui român, sau elvetian, că esti anti-naturist, ti-ai făcut practic sepukku virtual! Ist mir scheiss egal! (că tot vorbeam de rime/ versuri și Germania!)
De ce o fac?
Pentru că cele care o sa le citiți curând sunt adevăruri care trebuie rostite, ca să nu spuneti că nu ati știut! Și pentru că stiu că o să le citiți, chiar dacă nu vă plac, chiar dacă nu recunoașteti că o faceți! Statisticile din panoul de administrare nu mint si nu pot fi ocolite!
Deși ideile pe care vi le voi prezenta sunt (si) ale mele, o să mă folosesc de o carte pe care o recomand fiecăruia: ” Sănătate cu orice preț?” a dr. Samuel Pfeifer. Această carte sintetizată foarte bine fiecare temă și folosește un limbaj accesibil fiecaruia, chiar fără cunoștinte medicale, sau de farmacologie! Dupa parerea mea ea ar trebui să nu lipsească nimănui din biblioteca personală!

3.02.2022

2. Generalități