În familia mea se trăiește mult și asta nu-i de loc un lucru care să mă bucure!
De fapt, nu mai este o bucurie, de când o gripă a distrus iluzia democrației, a drepturilor, libertăților, justiției, a dreptului de a mai visa treaz..
Toată viața noastră, a mea, depinde acum de toanele unor indivizi schizofrenici, invidioși că și noi astia mulți, reușeam să fim fericiți, cu puținul care ni-l lăsau și ca atare, s-au hotărât să ni-l ia și pe acela, împreună cu iluziile mai sus amintite!
Ce nu înțeleg ei este că nefericirea noastră, nu o să-i facă pe ei mai fericiți, cum nu o să-i facă nici faptul că o să dețină totul! Dacă nu au fost multumiți cu o avere pe care nu ar fi putut-o cheltui nici intr-o sută de vieți, nu o sa fie nici cu una pentru care le-ar trebui milioane de vieți! De ce? Pentru că și ei, ca si noi, avem doar o singură viată! Poți să te crezi Dumnezeu dar boala și moartea îți vor arăta foarte repede că nu ești!
Suntem prea mulți?
Nu-mi aduc aminte când nu a avut loc de mine pe plaje, sau în restaurant, sau la muncă, Bill Gates, Klaus Schwab, Soroș sau altcineva, dintre cei cărora planeta asta le-a devenit prea mică!
Murim de foame/ sete?
Ar fi destulă mâncare și apă pentru fiecare pe planeta Pământ, dacă ar exista interesul să fie toată lumea satulă! Limitarea productiilor, patentarea tehnologiilor, propietatea privată asupra resurselor naturale și alte „pârghii” economice fac să moară oamenii de foame/ sete și nu incapacitatea Pământului de a ne hrăni pe toti!
Încălzirea globală?
Cine poate spune că nu este (dacă totuși există) un fenomen normal, petrecut des în istoria de mii de ani a Pământului!? Cu ce se compară temperatura de azi, cu cea de acum 100 de ani? Prea sună doagit toată teoria asta!
De interes ar fi și cum o să fim aleși, care suntem pentru ucis și care rămân să le fie sclavi?
După ADN, ca să aibe bănci vii, de organe?
Sau după coeficientul de inteligență, meseriile, pe care le cred ei lor necesare?
După infătișarea exterioară?
Ne vor alege și soțul/ soția?
Dreptul” de a avea copii?
Am doar 61 de ani și in familia se traiește mult, dar eu aș renunța de bună voie, Doamne, la restul de astfel de viață! Facă-se însă voia Ta!

22.02.2022