Spre deosebire de „plandemie” unde am putut datorită pregătirii mele medicale să-mi dau părerea, fără să gresesc cu ceva, de la bun început, în privință războiului ruso-ucrainian ( deocamdată), nu am nici cel mai mic habar, pregătire, sau experientă! De aceea, am să incerc să surprind, doar ce pare logic, presupunând că în spatele unui razboi stă și ceva inteligent, nu doar răul sub diferite forme!
Nu am să discut despre cine are dreptate, este îndreptătit să, samd! Într-un război nu există dreptate, îndreptățire, pentru că nimeni nu are voie să ucidă! Ori tocmai asta înseamnă război!
Câteva lucruri nu corespund însă cu desfășurarea ultimilor doi ani!! Despre ele vreau și pot să vorbesc, cu convingerea că nu greseșc! Dar cât mi-aș dori să mă înșel și să greșesc!
Nu razboiul m-a surprins, ci unde a dispărut brusc, buna întelegere dintre popoare, din timpul pandemiei? Până mai ieri puteai jura că toată lumea are aceeași conducere și cu siguranță o avea și o mai și are, că nu avea de ce să dispară! Ori dacă „conducerea” a rămas, atunci războiul acesta este doar o piesă bine regizată, în care fiecare națiune, conducător are rolul ei/lui, bine stabilit, scenariul pe care trebuie să-l urmeze, aflându-se toți sub comanda aceluiași regizor al piesei interactive „Cei patru călăreți ai apocalipsei”!
Este doar continuarea, sau partea a doua „Războiul„, după partea întâi „Molima„!
Cortina nici nu s-a închis bine peste partea întâi și iată, că se deschide dinspre est spre vest, punând în „scenă” decorul războiului!
Partea a treia și a patra; „Foamea” și „Moartea” s-ar putea să urmeze foarte repede, chiar înainte să se termine partea a doua!
Fiind un „spectacol” interactiv, la nivel planetar, noi ca spectatori nu putem să părăsim „sala,” ci trebuie, cei care vom supraviețui, să așteptăm finalul! Atunci va apărea „salvatorul,” pe cal alb și va aduce „pacea” pentru toată lumea!
Pentru toată lumea care i se va alătura!
Singura soluție a rămas ca „publicul” să refuze să participe, să interacționeze! Dar soluția este doar teoretică! Ca și în actul întâi, majoritatea se vor ține de „scenariu,” chiar dacă mulți vor muri din cauza asta!
Ca și in partea întâi, o să fie obligatorie participarea și tot ca și în actul întâi, cei care refuză vor fi pedepsiți, urâți, de cei care interacționează și la fel categorisiți drept „egoiști” „lași” sau „trădători” de data aceasta!
Aceeași Mărie cu altă pălărie!
Faptul că razboiul a început în partea ortodoxă a lumii nu este întâmplător și nici timpul; începutul Marelui Post! Toată „resetarea” se poate duce de râpă sau amâna o vreme daca ortodocșii continuă cu postul, rugaciunea, Sfânta Liturghie!
Cine întelege asta știe cum trebuie să lupte!
Sus să avem inimile!

24.02.2022