Vaccinarea” continuă în Germania! Batrânii din azile sunt vaccinați a patra oara chiar si cei sau mai ales cei care mai au puține ore de trăit!
De ce? Sincer nu știu, dar presupun că cineva câștigă bani din asta!

În Rheinland-Pfalz sunt 13.000 de oameni „nevaccinați” dintre personalul medical, iar în Sachsen peste 100 000. Incepând din data de 15.03 acești oameni nu vor mai putea sa-si exercite meseriile! Se prăbușește sistemul medical?

Am auzit (înca nu am verificat) că au început să scoată produsele rusești de pe rafturile din supermarket!  Faptul că din acestea cumparau și ucrainienii nu a trecut nimanui prin cap! Astept sa văd când vor fi închise magazinele rusești de tot, sparte sau macar vopsite vitrinele cu stele roșii în cinci colțuri!

Am făcut plinul la mașină. O jumătate de rezervor costă cât costa acum o lună un rezervor întreg, sau acum doi ani, două rezervoare. 2.30 € litru de motorină! La ora 10. La ora 12 mai urcase 5 cenți și probabil ritmul o să se accelereze!


Când povesteam colegilor amintirile mele socialiste, li se parea de domeniul fantasticului că plăteam 5 lei pe litru de benzină, la un salariu mediu de 2000 de lei! Sau că circulam o duminică cei cu numere fără soț, una cei cu numere cu soț! Acuma în Germania raportul este cam același în privința pretului raportat la salariu! Urmează treaba cu duminicile interzise!

A disparut din magazine uleiul, faina, hârtia igienică, pamperșii…Vin vremuri căcăcioase probabil! Pe vremea când rușii adunau tancuri la granița cu Ucraina, eu adunam produsele de mai sus ( înafară de pampers, că încă sunt etanș) în pivniță și lumea se uita la mine ca la o vrabie cu blană!