Înainte de începerea „pandemiei” (sfârșitul ei este departe, nu vă mintiți singuri) toți liderii lumii, s-au adunat la Davos, cum fac de multă vreme, să primească instrucțiuni, de la cei care conduc, de fapt, lumea!
Faptul că aceste întâlniri sunt secrete, că presa nu are voie sa transmită, ce se discută, nu prea se potrivește cu acel că acești lideri, nu se reprezintă pe ei, ci popoarele care i-au ales și față de care, au datoria să le apere interesele! Dar după doi ani de „pandemie,” am observat cu toții că „democrația” este doar o altă formă de dictatură, că cei „aleși,” au ordinele lor de executat, de la alții nu de la noi, ordine de la care nu se abat nici un milimetru, indiferent cât de absurde, nepopulare, sau criminale ar fi!
De ce fac asta?
Nu putem ști cu certitudine, dar fie sunt datori, fie sunt constrânși, să o facă! O altă explicație nu poate exista!
Faptul că Trump a venit de acolo foarte revoltat, a lăsat să „transpire” câte ceva, după care a pierdut ulterior alegerile, în fața unui contracandidat pe care nici un om normal nu l-ar fi ales, întărește supoziția de mai sus!
Cu toate acestea și Trump a fost „convins” să facă jocul mondial, numit „pandemie,” și să administreze fară scrupule „vaccinul,” poporului american!
La fel a făcut Putin, Xi Jinping, Merkel, Macron și mai toată lumea „importantă„!
Asta arată că nimeni „nu mișcă în front” și că nimic în lumea asta, nu este după dorința unui popor, sau a unui conducător, ci totul se întâmplă după un plan bine stabilit!
Inclusiv războiul din Ucraina!

Astăzi Putin este văzut de toată lumea ca singurul răspunzător de acest război, dar prin prisma celor de mai sus, eu unul nu pot să o cred!
Putin este doar o figură de pe „tabla de șah” care nu hotărăste el, nici pe cine atacă, nici când și nici nu ține de el, să înceteze războiul!
Tot ce se întâmplă, este parte a unui plan bine stabilit, de care au cunoștiință toți mai marii lumii, care acum joacă rolul celor siderați, de acest război, la care de fapt participă fiecare!
In războaie se câștigă foarte mulți bani și mor foarte mulți oameni „neimportanți„; exact ceea ce doresc cei care țin sforile „marionetelor” in mâini! Și războiul ca și „vaccinarea” aduc mai departe morți și bani! Urmează foamea consecutivă războiului care va încununa tot planul! Iar la sfârșit lumea va fi împărțită politic și economic, cum a fost hotărât de la bun început, pe un munte de soldați și civili morți, în numele unui ideal fără sorti de izbândă!
Da, este posibil, dar puțin probabil, ca Putin să joace propriul lui „joc„, dar atunci ar fi fost mort de mult, sau ar fi ieșit la iveală „din senin” niște documente, care ar fi revoltat întreaga Rusie și ar fi fost înlăturat de pe „tron” după o „revoluție” populară, mai mult sau mai puțin spontană!
Ce este de făcut?
Ca si până acum: nu trebuie să participăm la planul lor! Așa cum am refuzat „vaccinultrebuie refuzat și războiul! Nu vă lăsați atrași de o parte sau alta, pro-Ucraina sau pro-Rusia, că ajunge cât ne-au scindat în „vaccinați/nevaccinați
Armele creștinului sunt rugăciunea, postul, milostenia, iar „Să nu ucizi!” este o poruncă clară, nu o indicație! Fericiți sunt făcătorii de pace și nu cei care scot sabia!
Refuzați să vă pierdeți sufletele!
Refuzați să vă pierdeți mântuirea!
Gândiți-vă ce ar fi făcut Iisus!

15.03.2022