Sunt la a treia răceală luna asta și nici nu mai știu a câta din an! Practic sunt tot timpul răcit cu zile în care pare că m-am vindecat! Îmi este tot timpul frig, mă simt obosit de parcă lucru că împingător de vagoane într-un depou! Nasul e un fel de robinet pe noptieră am înlocuit șervețele cu hârtie igienică! O treabă nu prea avantajoasă acum în vreme de criză dar nu am ce face!
La sistemul meu imun, prezent mai mult cu numele decât cu vreo activitate, nu este lucru de mirare! De mirare este doar că nu am facut covid, în acesti doi ani, deși tot mai mult fără mască umblu, ca și pentru restul microbi care mă trag tot timpul pe linie moartă! Nu că mi-aș dori să fac! Adica mi-aș dori, dacă aș scapa teafăr și fară „cicatrici,” din această întâlnire, dar cine poate sti cum s-ar termina? Sau cine pe cine ar termina! Cel care știe, vad că mă ferește de întâlnire! Slavă Ție Doamne! Și când nu mă va mai feri, chiar dacă iasă prost pentru mine, tot sunt un exemplu (încă viu)! Se poate trăi fără să te infectezi, peste doi ani, chiar dacă nu poți mască, chiar dacă nu eviți contactul cu nimenea, chiar dacă nu respecți distanțarea, chiar dacă nu te „vaccinezi,” cu toate că ai peste 60 de ani, diabet, hipertensiune arterială, ficatul zob (de la alt virus), vreo 15 kg peste greutatea ideală!
De ce spun astea toate?
Pentru că dacă Dumnezeu hotărăște să plec la EL și poate prin covid, nu vreau să aud (da, cei morți mai aud): „dacă s-ar fi „vaccinat” ar mai fi trait”„! Sunt mii de oameni mult mai tineri și mai sănătoși, care sunt morți de mult, inclusiv dintre cei „vaccinați„! Eu sunt dovada vie că Dumnezeu alege cine, când și de ce se îmbolnăvește! Tot El alege prognosticul, evoluția bolii, individual pentru fiecare, indiferent de ce spune știința, sau procentele!
Nu sunt împotriva tratamentelor ci doar a celor a caror riscuri sunt mai mari decât foloasele, mai ales in cazul tratamentelor genetice (cum sunt aceste „vaccinuri„), despre care nu se știe mai nimic și care pot și dau, probleme ireversibile!
Dar mai frică decât de covid, îmi este de ziua când din cauza „nevaccinarii” ( din octombrie obligatorie în Germania) o să devin „dușmanul națiunii” fară drepturi, fară pensie, fară tratamente! Și mi-e frică nu în sensul „vai ce mă fac?” (pentru ca Dumnezeu o să aibe și atunci grije să primesc ce trebuie să primesc și ce imi e de folos, pentru mântuire) ci de cum o să reacționez pus cu spatele la zid! Eu încerc să fiu creștin, dar necreștinul care am fost, este încă în mine! Mi-e groază dacă iasă la suprafată și pentru mine dar si pentru cei care mă aduc în situația sa-l scap de sub control!
Doamne apără și păzește!

24.03.2021