Oscar pentru Jelinsky!

Jelinsky cere avioane de luptă!
Jelinsky cere tancuri!
Jelinski cere soldați!
Jelinski cere …tot timpul ceva, nici nu pot sa-mi închipui când conduce atât de bine armata lui de civili, care e pe cale să învingă Rusia, (dacă e să credem cât de mari sunt pierderile acestora în comparatie cu ale ucrainienilor) pentru că el pare ca a rămas tot actor, tot timpul în fată camerelor de luat vederi, adresându-se continuu lumii.
Problema mare este că primește acest ajutor, iar asta înseamnă prelungirea războiului, mai mulți morți și pericolul ca acest război, să se extindă!
Că NATO (citește SUA) are interesul ca războiul să se prelungească, este „normal,” ei din asta trăiesc, cu asta se ocupă, mai ales când războiul este pe un alt continent decât al lor!
Dar noi cei din Europa, de ce trebuie să ne amestecăm unde nu ne fierbe oala?
Noi, cei din România, de ce am ajuta Ucraina, altfel decât umanitar, când Ucraina are în componența ei teritorii românești în care romanilor de acolo, nu le merge chiar grozav?
Da, o țară mică a fost atacată de una mai mare! Și NU ȘTIM DE CE! Stim doar că războiul dus de ruși este „altfel,” deci nu neapărat cucerirea sau distrugerea Ucrainei, este scopul lor! Dar războaie sunt tot timpul în lume! De ce doar acum trebuie să ne amestecăm? De ce nu înțelegem că cu fiecare ajutor militar acordat Ucrainei razboiul se prelungește, cu tot ce inseamna asta, iar deznodământul o sa fie același?
Am învățat să trăim fară să gândim lucrurile până la cap, ori e vorba de corectitudine politica, de Ucraina, sau de orice altceva!
E DE FOLOS PENTRU MÂNTUIRE?
CUI, LA CE FOLOSEȘTE
sunt intrebari care trebuie puse!?
De ce refuzam să le punem?

27.03.2022

Complectare: Sean Penn (61) dorește boicotarea festivitaților Oscar dacă presedintele Jelinsky nu este lăsat sa vorbească virtual în timpul lor!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: