Pe zi ce trece mi se întărește convingerea că nu suntem doar „victimele” unor persoane puse pe capătuială și lipsite de Dumnezeu, a unei secte sataniste! Gates, Schwab, Fauci, Soros, Rothschild et Co. nu sunt dușmanii noștri! Ei sunt doar partea văzută, „mâinile” prin care acționează dușmanul nostru adevarat!
Mintea din spatele resetarii este Satan, tatăl minciunii, cel ce aduce din vecie doar suferință, durere, moarte, maestru de neegalat în viclenie și dușmanul omului, încă de la începuturi!
Dacă ce ni se întâmplă este planul lui, cum eu unul sunt tot mai convins, acesta va fi pus în aplicare de „secta” lui, tot prin minciună, prin bani (ochii dracului, nu?) și va aduce doar suferință, durere, moarte. Pe minciună a fost și este bazată toată „pandemia” și ea a adus doar durere, suferință și moarte!
Războiul” la fel este plin de minciuni (dar fiind la început puține sunt descoperite, așa cum a fost și în cazul „pandemiei”) și aduce doar suferință și moarte! De „foametea” ulterioară, ce să mai vorbim!
Dar poate avem de a face doar cu oameni foarte inteligenți, lipsiți de morală, dar inteligenți și nu cu sataniști, nu chiar cu Satana în persoană, o să spuneti!
Nu! Oricât de inteligenți ar fi, nu puteau să conceapă un plan atât de bine pus la punct singuri, care să nu dea „rateuri” și care să nu „transpire” în toți anii aceștia, plus anii premergători „pandemiei„! E un plan la nivel mondial, un plan care privește pe fiecare de pe acest pământ, un plan imposibil de cuprins, cu și în, mintea oricărui om, oricât de inteligent ar fi! Pentru cartea „Inside Corona” a domnului Thomas Röper a fost nevoie de mai multe programe, foarte scumpe, folosite de obicei de poliție și serviciile de securitate naționale (la analizarea volumelor imense de date) si doar așa s-au putut ajunge la toate conexiunile lui Bill Gates de ex. Fără aceste programe, ar fi fost nevoie de ani mulți de cercetare! Cum putea Bill Gates fară „ajutor” să-și supravegheze întreaga „armată” plătită, ca să functioneze impecabil, ani de zile? Ori planul tocmai așa functionează, impecabil, fară ca cineva sa-l poată opri, deși toată planeta e nemulțumită de el! Si nu-l putem opri pentru ca luptăm impotriva dușmanului aparent, nu impotriva celui real! Și el știa că așa vom face și a fost pregătit astfel încât toate demonstrațiile, protestele, nu au adus nimic! Și nici nu vor duce la nimic!
În ciuda sutelor de mii de morți, sau de afectați, mai mult sau mai puțin grav, de „vaccin,” nimeni nu a fost tras la raspundere! Si tot aceeași oameni vor continua curând cu „vaccinarea” a 4-a, a 10-a! Deși oamenii sau „vaccinat” de mai multe ori și au observat că „vaccinul” nu-i ferește de îmbolnavire, de moarte și nu le dă nici mari, sau sigure libertați, față de cei „nevaccinați” și totuși continuă să se „vaccineze” mai departe! Nu vi se pare straniu?
Și mai este o problemă, cu acest „vaccin,” el poate fi un impediment la mântuire și nu doar prin faptul că cei „vaccinați” fiind modificați genetic, nu mai sunt „după chipul și asemănarea lui Dumnezeu!” Asta poate Dumnezeu le-o iartă, fiind din neștiință, din înșelare! Ce se întâmplă însă cu cei fac a doua, treia, patra doză, după ce au aflat că „vaccinul” ucide ? Practic ei se sinucid și o fac în cunoștiință de cauză, vânzându-și mântuirea!
„Ce va da omul pentru sufletul lui?”
O masă la restaurant, un concediu, un spectacol, un meci de fotbal! Atât de putin prețuiește omul mântuirea!
Nu în ultimul rând este atacată biserica ortodoxa (iertați pleonasmul) și asta de la bun început! „Sinodul” din Creta a dat lovitura de grație ortodoxiei, singura potrivnică pe masură!
Lipsa Liturghiei, bătaia de joc a mersului cu mască în biserică, închiderea Athosului, frica de boală care a înlocuit încrederea în Dumnezeu, neparticiparea lumii la Înviere, toate astea ne-au lasat descoperiți în fața dușmanului, pentru că nu de demonstrații și revolte îi era lui frică, ci de rugăciunile noastre!
E oare întâmplare ca razboiul este între doua țări ortodoxe și asta în Postul Mare? Eu zic ca nu! Așa cum nu e întâmplare că tocmai în țările ortodoxe procentul celor „vaccinați” este cel mai scazut! Este intenție mai ales că una dintre țări este cea mai mare țară ortodoxă! Iar pregătirea s-a facut de mult, tot prin oameni, prin patimi; scindarea bisericii ucrainiene, recunoașterea scindării de către Constantinopol, apropierea Constantinopolului de Roma, Creta!
Cine putea face un astfel de plan, să-l pună în aplicare și să-l supravegheze ani de zile? Un om? In nici-un caz! Mai mulți cu ajutorul inteligentei artificiale? Prea funcționează bine ca să nu apară omul/ oamenii din plan!
Ce e de făcut?
Ce pot spune eu, este că nu aduce nimic să facem ce am facut până acum! Iar fiindcă dușmanul nostru este același din veacuri, trebuie întrebați „specialiștiiîn domeniu! Ultimii mari părinți ai neamului Pr. Iustin, Pr. Papacioc, Pr. Calciu ne-au părăsit, dar cu siguranță prin codrii noștri, pe Athos, mai trăiesc „specialiști” asemenea lor, care ne pot ajuta cu un sfat! IPS Teodosie încă a aratat că are coloană vertebrala, că nu se teme, așa cum ar trebui să fim fiecare!
Eu, (iertati-mă că îndrăznesc să dau sfaturi duhovnicești, tocmai eu cel mai păcătos dintre toți) aș incepe prin a lepăda masca la intrarea în biserică! Masca înseamnă a ascunde, a te ascunde…In iad se spune ca mare mângâiere este când cei de acolo văd puțin din fața celui de alături! Noi suntem de acord cu iadul pe pamânt, cu iadul adus în biserică, în fața altarului, uneori chiar în altar!
Suntem chipul și asemănarea Domnului, iar El nu poarta mască SIGUR când coboară între noi să se jertfească la Sfânta Liturghie!
Apoi aș schimba rugăciunile „mincinoase” din biserică, de „oprirea pandemiei,” de întărirea medicilor și personalului medical,” de „îmblânzirea rușilor și ajutorarea ucrainienilor,” cu altele de ajutor ca Domnul să ne scape cum știe El de cel Rău și de slugile lui, să aducă pacea în lume, lăsând să triumfe adevarul, să ne lumineze mințile și sufletele ca să recunoaștem și iubim acest adevar! Faptul că biserica ia drept adevar ce spune Media, este fie o greșală, fie trădare! Știm cu toții că „pandemia” nu prea e pandemie, „sfinții în halate albe” în marea lor majoritate au facut bani lăsând sau chiar „ajutând” pacienții să moară ( în cel mai „bun” caz au tăcut în loc sa se revolte, împotrivească) iar despre „razboi” știm că nu știm, decât ce ni se spune, că trebuie să știm!
Apoi fiecare în cămăruță lui să ceară ajutorul Domnului, a Maicii Sale, ale Sfinților, a Cetelor Cerești în lupta omenirii cu cel Rău!
Și măcar acum în post să ținem post pentru că de dracii aștia, de care e mai greu de scăpat, spune Iisus Hristos:

„Acest neam de demoni cu nimic nu poate ieşi, decât numai cu rugăciune şi cu post!” (Mc.9, 29)

28.03.2022