Astăzi vă voi spune câteva cuvinte despre mine, vouă celor 13-18 urmăritori, fideli si „pe față„, ai blogului meu. Sigur pot să citească liniștiți și sutele de „fideli din umbră” nu am cum să le-o interzic!
Cel mai adesea ( ieri ultima oară) am fost „învinuit” de negativism, de lipsa optimismului, de faptul că iau totul prea în serios!
Se prea pare să par așa, la prima vedere, uneori chiar și la a doua, dar ca să mă înțeleagă cineva (presupunând că există o astfel de persoană) trebuie să cunoască o „particularitate” de a mea, pe lângă cea de a nu fi luat niciodată în serios, de a nu fi ascultat!
De Legea lui Murphy „Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost” ați auzit cu toții, dar la câți, dintre voi, această lege este valabilă de la naștere?
La mine este!
A fost mai greu până a remarcat și familia mea că eu sunt cel caruia i se termina întotdeauna pâinea, laptele, untul orice….în față! Eu știam de mult, dar nu puteam convinge pe nimeni (cum nu pot nici acum) de acest adevăr! Noroc cu Ceaușescu care ne-a dat atâtea posibilități să demonstrez!
Să-mi spuneți voi cât de optimiști ați mai fi după 60 de ani trăiți așa!? Nu mă plâng! Mai bine zis, nu mă mai plâng, m-am învățat să traiesc așa și știu că trebuie să fiu foarte atent în tot ce fac pentru că cea mai mică „scăpare” este motivul SIGUR să se aleagă praful de tot ce am făcut, sau de tot ce am sperat să realizez!
În viață insă nu țin toate doar de tine așa că mi se mai sparg destule în cap fară să am altă vină de cât că sunt, cel care sunt!
Și nu mă plâng și pentru ca Dumnezeu m-a recompensat cu altele! În primul rând cu credința care mă face să nu cedez, să continui să trăiesc indiferent de câte îmi stau împotrivă sau îmi fac viața greu de dus! Da, nu prea râd, dar faptul că nu plâng, este mult mai mult decât râsul!
Posibil să fie vreo legătură cu ziua nașterii dar am prea putine date ca să afirm asta și nici nu prea sunt dispus să o cred! Mai cunosc o singură persoană născută în cea mai lungă zi a anului, ca mine, căreia îi merge intr-adevăr tot la fel! Și ar mai fi printul William, dar nu suntem așa de apropiați încât să mi se plângă mie, sau eu lui, de cum o ducem! Dacă mai există însa cineva printre cititori sau cunoștintele acestora, anuntati poate deschidem un club de „oi negre„!
Asa că luati-mă sau lăsați-mă așa cum sunt că nu doreste nici-unul dintre voi să mă schimb cum o doresc eu numai că…nu se poate! Nu putem fi toti la fel și mai ales VOI nici nu o doriți! 😂😂😂 ( uite că râd!)

6.04.2022