Un articol interesant de pe Report 24 despre cum se fabrică știrile in urma carora cântăm toți în cor, ce ni se cere.
Autorul numește teatru elitelor pentru atragerea Europei in război.
Actiunea se petrece în Bucha, unde Ursula von der Leyen a mers ca să pozeze șocată în camerele ce au transmis aceste imagini în toată lumea.

În primul rând „regizorul” i-a îmbrăcat pe toți cu veste anti-glonț deși rusii au plecat de acolo din data de 30.03 iar cei din saci ” nici nu mușcă nici nu mai trag„!
Șocul doamnei von der Leyen este sigur doar mimat, spune autorul, pentru că sacii cu cadavre nu puteau să apară brusc acolo ei trebuiau sa fi fost deja acolo cand grupul a ajuns in locul filmarii și la ce miros degajau după una până la 5 saptămâni de putrefactie era imposibil să te apropii fără să-i remarci!
Nu în ultimul rând inscenarea e demascată de „privirea de control” laterală a doamnei von der Leyen care spune: „A fost bine? Mai tragem un cadru?”

VIDEO
Autorul încheie articolul cu următoarele cuvinte:
„N-am văzut niciodată în istoria jurnalismului un asemenea circ lipsit de pietate despre ca în jurul acestor saci cu cadavre vechi de cel puțin opt zile. Dacă evenimentele s-au petrecut așa cum sunt susținute, atunci nu este nevoie de un astfel de circ de presă. De asemenea, se poate condamna cu evlavie moartea a numeroși oameni dintr-o sală de conferințe. Dar, evident, asta nu ar avea suficient efect pentru mințile simple și manipulabile”

Poate faptul ca președintele „erou” și multe personaje din guvernul lui, vin din branșa actorilor, cinematografiei, nu este un lucru întâmplător?
Poate ar fi timpul să și judecăm ce vedem și auzim să ne punem întrebarea DE CE? sau CUI, LA CE FOLOSEȘTE? în tot ce vedem, auzim din Media! La fiecare proiect de lege! La orice și oriunde!