Deputatul SPD din Berlin, Robert Schaddach:

Sub cuvintele cheie „plângeri cardiace/defibrilator implantat” și „dureri toracice/alte plângeri toracice”, numărul misiunilor înregistrate în 2021 a crescut cu 31 la sută față de valorile medii din 2018/2019 la un total de 43.806 misiuni. Numărul de implementări înregistrate sub cuvintele cheie „accident vascular cerebral / atac ischemic tranzitoriu (TIA)” a crescut cu 27 la sută, comparativ cu valorile medii din 2018/2019, până la un total de 13.096 de implementări.”

Și pentru că Senatul nu a găsit nimic îngrijorător în aceste cifre îl citam pe profesorul Suharit Bhakdis care întreba” „De ce vă lăsati uciși de guvernele voastre?”

din interviul dumnealui:

Este atât de rău încât nici măcar noi nu am fi putut prezice cât de rău va fi. Este un dezastru! Este o catastrofă globală! Acest lucru trebuie oprit! De ce oamenii nu se trezesc și nu fac ceva? Australienii. Ce fac? De ce vă lăsați uciși? Acest lucru este pur și simplu ireal! Vei fi ucis de propriul tău guvern și de oamenii din spatele acestei agende! Când văd câți copii și tineri sunt „vaccinați”, mă înnebunește! Uită-te câți tineri sportivi cad!”

Este crimă pentru că se știe că aceste „vaccinuri” schilodesc oamenii pe viață, ucid oameni!”

Ar trebui să aveți consimțământul informat din partea tuturor. Asta nu se întâmplă. Nu puteți obține un astfel de consimțământ informat de la copii pentru că aceștia nu sunt capabili de așa ceva. Oricine vaccinează copiii încalcă Codul de la Nürnberg. Asta nu poate fi tolerat!”

Dacă o substanță experimentală duce la probleme precum îmbolnăvirea și decesul în faza experimentală, ar fi obligația producătorilor să dovedească industriei farmaceutice nevinovăția față de aceste incidente. În caz contrar, sunt considerați vinovați. Ei sunt vinovați de luni de zile, dar nu fac nimic în privința asta. Guvernele continuă să promoveze agenda. Asta înseamnă că fiecare vaccinare este cel puțin o tentativă de crimă. Acest argument a fost prezentat de avocații germani în Parlament. Și dacă o persoană moare din cauza vaccinului, este crimă. Nu există nicio scuză pentru asta!”

întregul interviu (în engleză) aici