Am plecat din Germania miercuri. La check in ca și prin restul aeroportului Stuttgart plin de oameni cu mască! M-am gândit că s-or fi schimbat iară legile în Baden Würtenberg și noi cei nemascați, suntem dezinformați! Sau poate că mascații au uitat să o dea jos, după ce au coborât din metrou, în care încă e obligatorie!
Nu uitaseră și nici eu nu aveam cum să fiu dezinformat, doar exista destui disperați care sa-ți atragă atenția, când nu ești „aliniat„! Românii mei au purtat cârpa și înainte de zbor și în timpul zborului, fără încetare! Avionul era plin, dar doar eu și cei doi tineri de lângă mine nu o purtam! Nu știu dacă cei doi nu o purtau doar pentru că nu era practic să te săruți cu ea! Toți copiii aveau mască!
Am fost la cumpărături zilele acestea; lumea poartă mască ca în timpurile „pandemice„!
La cele 12 Evangheli biserica era în majoritatea ei mascată! Și ca nebunia să fie completă erau destui care o purtau…sub nas! Din nou copiii aveau mască, fară excepție! 3 ore!!!
Pentru mine care am urât fiecare secundă în care am fost nevoit să o port, este de neînțeles ce te poate face să o porți, de bună voie! Cum poți sa-ți obligi copilul să nu respire?
Chiar am înnebunit de tot?
Au ajuns doi ani de anormalitate să rămânem cu sechele psihice? Nu mai gândim chiar de loc, cu neuronii din dotare? Trebuie să se dea o lege care să interzică masca? Trebuie să fim speriați că vom muri dacă o purtăm, de data asta, ca să renunțăm la ea? Trebuie spus în mod obsedant la televizor mai întâi că nu ajută ci că este chiar dăunătoare?
Explicați-mi și mie care este folosul purtării ei, că eu înafară de faptului că ascunde că îți lipsesc dinții, sau ai greșit doza de botox, sau îți curg mucii și nu ai batistă, nu văd nici-unul! Dacă era vară mai înțelegeam, că nu lasă să intre muștele în gură, dar încă nu e!
Cine mai are o speranță că resetarea nu va merge șnur se înșeală amarnic! Eu nu văd cum ar putea cineva să o mai oprească pentru că probabil ne-am revolta!

22.04.2022