(gânduri din avionul în care pasagerii purtau de bună voie masca FFP2….)

Posedații care ne conduc s-au hotărât să ne înfometeze și să înceapă un război mondial. Nu știu dacă neapărat în această ordine, dar nici nu prea contează! Ce contează este că sunt așa de bine organizați și stiu exact cum reacționăm, mai bine zis cum nu reacționăm, la mișcările lor, că o să le reușească! Au reușit și cu „vaccinarea” și vor reuși și cu finalizarea ei, respectiv acele coduri QR, fară de care nu vom mai putea exista! Pardon, nu vom mai fi lăsați să existăm, că de mii de ani am reușit și fără ele și am mai putea încă mii de ani să o facem!
Viitorul sumbru, lipsa de speranță de mai bine, faptul că nu văd nici o soluție funcțională, mă termină!
Sunt îngrozit că nu voi putea fi lângă fiecare dintre cei dragi; ca mulți alți români și eu am familia risipită prin multe țări! Nu că aș putea eu salva pe cineva dintre ei, dar când trăiești o viață având în subconștient că trebuie să-ți protejezi familia, e greu să mai scapi de sentimentul ăsta, chiar dacă copiii tăi sunt de mult ei însuși părinți iar tu un bătrân ramolit!
Lumea își face rezerve de alimente, de apă, de butelii, medicamente, dar foarte puțini se pregătesc de moarte! Foarte puțini se spovedesc și se împărtășesc de parcă mâine ar muri! „Mâinele” nu mai e însă o figura de stil, ca până acum! De altfel nici nu a fost niciodată, pentru că Sfârșitul Lumii este pentru fiecare identic cu sfârșitul vieții lui și acesta poate fi oricând! Din prima clipă de viață! Acum însă s-ar putea să fie sfârșitul la foarte mulți deodată și pe mine mă înnebunește că stam și il așteptam liniștiți să vină! Fals! Să ne fie adus de niște indivizi (mi-e greu să-i numesc oameni!) care s-au hotărât să o pună de un război mondial!
Am murit de multe ori în viața mea, sunt în general depresiv și ca atare moartea o văd adesea ca o scăpare, sunt însă și creștin și știu că mai urmează ceva după ea! Ce vreau să spun e că nu imi e frică de ea, deși uneori mi-aș dori să-mi fie! Spaima mea este pentru cei tineri și pentru copii!
Chiar nu face nimic să-i protejem, de nebunii care ne conduc? Dacă cineva ar intra în casa noastră și ar amenința viața familiei noastre, nu am pregeta o clipă sa-i distrugem, cu orice risc!
De ce nu întelegem oare că acest „cineva” este deja, cu un picior în casa noastră? De ce așteptăm să înceapă să ne ucidă, mai întâi? De ce nu ne gândim că ce a facut la vecinul nostru sirian, sârb, ucrainian, samd o să ne facă și nouă? De ce nu înțelegem că lichidarea noastră a început prin „vaccinare” și acum doar se continuă prin alte mijloace?
Chiar îl lăsăm pe Johannis să ne bage în razboi, alături de „aliatul” nostru senil, de peste ocean și „corul” de „căței europeni” care dau doar bucuroși din coadă, indiferent de comandă?
Johannis nu are copii, dar are sigur un buncăr și nu doar 6 case! La noi e invers; avem copii dar ne lipsesc casele că de buncăr…
Nici el, nici copiii lui, nici neamul lui și nici „ravășitoarea” lui, nu o sa fie cu arma în mână! Cu atât mai putin Biden, Macron, Putin, Jelensky și cum îi mai cheamă, nu i-ar mai chema sa-i cheme! Voi cu familiile voastre o sa fiți! Voi veti fi răniți, luați prizonieri, torturați, uciși și încă nu-i lucru cel mai rău! Pentru că da există lucruri mai rele ca moartea: pierderea mântuirii! Ce credeți că se întâmplă cu sufletele celor care au ucis, s-au sinucis, sau au primit semnul (codul de identificare subcutan)? Pe ăsta o să-l refuzați?
Nu, nu o să o faceți! Dacă nu ați avut puterea să refuzați „vaccinul,”pentru care nu s-a făcut mare presiune, nu o să o aveți când presiunea o să fie maximă! Și o să fie! Doar pentru cei puțini care vor reuși să se împotrivească (citește antreneze) până atunci, pentru că restul îl vor primi senini, cum le-au primit pe toate!
Am stat ca un idiot toată viața să admir cât de inteligentă este lumea, cei din jurul meu, câte abilitați, talente, ca să-mi dau seama că am fost într-adevăr un idiot fiindcă lumea este în general de de-o prostie crasă, de-o lașitate și o comoditate de neimaginat și nici măcar instinctul de apărare a unei râme, cei mai mulți nu îl au!
Nu știu dacă lumea se va termina în războiul care urmează, dar eu unul nu o să-i duc doru, iar dacă am să scap, nu voi mai da oricum doi bani pe ce rămâne din ea!

20.04.2022