Ultimele zile au fost ploioase așa ca am stat mai mult pe net. Google a observat și a început să mă „bombardeze” cu oferte de „nerefuzat„!
Nu doar Google spionează, ci mai toate programele de pe celular, cărora avem „libertatea” a le permitem accesul în toate datele noastre, fiindcă altfel nu functionează! Datele le folosesc pentru a crea, cel putin, un profil de cumpărător sau le vând altora, care au alte interese! Resetarea in curs o dovedește!
Vârsta, de exemplu, a fost multă vreme un „secret” și ar trebui să fie și acum, dar cum sa-i minți in privința ei, când în caz ca-ți pierzi parola, tocmai ziua de naștere te ajută sa o recuperezi? Dar presupunând ca o faci și nu te încurci în minciuni, este destul de ușor după ce cumperi pe internet (sau in realitate cu cardul) ca ea să fie determinată exact! La fel și sexul si bolile și orice altceva, de când am intrat cu toții în marele server al lumii! Dar asta e o altă temă, așa ca hai sa ne reîntoarcem la „oferte„!
De zile intregi primesc oferte de medicamente miraculoase, descoperite de doctori români, care mă vindecă de orice, pornind de la tensiune și terminând cu diabetul! Bineînțeles si de orice altă afecțiune pe care o am sau ar trebui să o am la vârsta mea!
Deci încă odată; nu îmi îmbunătățesc doar glicemia, tensiunea, varicele, cantitatea de testosteron, samd ci MĂ VINDECĂ! Odată pentru totdeauna, de toate bolile mele avute și neavute, chiar si de cele pe care le-aș putea face de acum încolo, dacă nu mă omoară intre timp vreun „vaccin„, foamea sau războiul! Vârsta nu, pentru că dacă îmi curăț vasele de sânge nu mai mor, după ei, niciodată!
Având timp, am intrat pe paginile lor.
Mare greșală!
Ofertele s-au înmulțit exponential!
E drept că la o citire mai atentă „vindecatul” devine „îmbunătățire” iar aceasta e bazată pe percepția subiectivă a fraierilor, nu pe date, sau studii!
100% devine 50% adică pentru cei mai grei de cap, care au avut probleme cu procentele la scoală, șansa este „jumi-juma„, să te vindeci, sau nu! Foarte mare! La fel de mare ca în cazul oricarui alt tratament, căci indiferent de ce spune un studiu, sau un șarlatan, sau un studiu a unor șarlatani, ca bolnav un tratament poate, sau nu, sa te ajute! Oricum, după cititorii care au folosit aceste remedii șansa devine din nou 100% pe masura ce citești cât de mult i-a ajutat pe ei! In capul tau desigur, nu în realitate!
Mi-am luat timp și am cautat mai departe pe net după experienta altora! Nu există! Iar dacă există alte pagini și de obicei există, ele sunt tot de „tămâiere„!
Două greșeli imense fac însă cam toți:

  1. Toate „paginile de tămâiere” nu se pot abține să nu te trimită la locul de cumpărare chiar dacă inițial se dau a fi neamestecați în afacere!
  2. Toate remediile acestea care „vindecă” tensiunea, diabetul, problemele de potență, căderea părului sau oricare altă afecțiune nevindecabilă in toată lumea, costă la fel!
    Da, ati citi bine! Si nu e vorba de UN singur produs pentru o afectiune, ci de MAI MULTE, cu alte nume și alte formule, alti doctori geniali, care numai ei au descoperit…!
    Toate produsele sunt tocmai reduse de la 318 RON la 159 si doar pentru câteva ore! Și ca să te grăbești, alături sta un ceas care iti arată câte ore mai ai, sau câte tratamente mai sunt disponibile!
    De România se spune că-i o țară de genii si poeți. Acum cu poeții m-am lămurit de mult, mai rămăsese o enigmă neelucidată: unde sunt geniile?
    Acum știu!
    E de mirare că premiul Nobel pentru medicină se mai acordă și altor natiuni! Ce nu mai e de mirare, este lipsa de scrupule, de a face bani pe suferința altora!

28.05.2022