In timp ce citeam articolul despre hamsterii transformați genetic, care au devenit exact contrariul la ce se aștepta de la ei, mi-am adus aminte de „hamsterii umani,” care nici ei nu au reacționat la „vaccin,” așa cum se aștepta de la ei, adică cu imunitate la covid!
(pentru povestea aceea ulterioară cu „făcutul unei forme ușoare” care necesită spitalizarea, trebuie să-ți lipsească materia cenușie complet, pentru că nu poți compara ceva real cu o ipoteză fiindcă asta este „forma ușoară, „o ipoteză!)
Punctul slab care a făcut atâta lume să se „vaccineze” a fost și este încă forma simplistă de înțelegere a geneticii! Pentru cei mai mulți dintre oameni, o celulă este un ou microscopic, cu gălbenuș, albuș și coaje, iar genele (nu cele de la ochi!) sunt niște „bețișoare” fiecare responsabil de un anumit caracter fenotipic!
Că nu-i așa mai demonstrează încă o dată, dacă mai era nevoie, experimentul ăsta cu hamsterii, condus de personaje de la care fiind deținătoare de premiu Nobel, în genetică, presupui că ar avea ceva habar! Și uite că și ele sunt nevoite să recunoască: „De fapt, nu înțelegem complet acest sistem!”
Experimentul fiind făcut pe hamsteri, nu e o mare problemă, în afară poate de faptul că rezultatele lui pot fi folosite pentru a face eventual soldații mai violenți și mai lipsiți de empatie, decât oricum sunt!
Ce ne facem însă cu experimentul numit „vaccinul anti-covid” care s-a facut direct pe oameni și a cărui „efect„, apare tot mai des și poate aparea și mai pregnant în anumite condiții, de acum încolo, sau la generațiile următoare?
O modificare genetică nu e o beție, care trece a doua zi cu o durere de cap, ci ceva permanent, cu efecte SIGUR dezastruoase! De unde știu?
Știu pentru că genetica a fost „inventată” de Dumnezeu și dovedită în timp, ca perfect funcțională! Știu pentru că cea mai mică variație în acest sistem, are efecte enorme și de obicei dă infertilitate, tocmai ca aceste „modificări” să nu se perpetueze! De aceea este (printre altele) imposibilă apariția omului dintr-o maimuță care și-a pierdut întâmplător o pereche de cromozomi sărind din pom în pom!
Cui nu-i place ideea, fiind ateu, poate să îl înlocuiască pe Dumnezeu, în mintea lui, cu natura, concluzia rămâne aceeași: un sistem perfect funcțional, este modificat de niște savanți, care „nu înțeleg complet acest sistem!”
Nu are cum să meargă bine!
Gândiți-vă la asta înainte să faceți urmatoarele experimente genetice, pe post de hamsteri, experimente mascate sub numele de „vaccin„!!!

1.06.2022