Am avut 14 ani hepatită virală de tip C și nu a interesat pe nimeni!
Am fost luat în evidență pentru că era/este o boală contagioasă, declarabilă și cu asta basta! A rămas la buna mea alegere dacă spun cuiva, sau nu, că se poate contamina de la mine, cu o boală ce pe vremea aceea se termina cu ciroză hepatică, ascită, cancer hepatic! Și asta după 20 de ani de trai modelul „cadavru viu„!
Am spus fiecarui dentist, bărbier și probabil oricarei pedichiuriste, dacă aș fi apelat la așa cineva, deși asta a însemnat, de obicei, să fiu tratat ca pericolul social numărul unu! Pe stat nu a interesat daca o fac sau nu și nici măcar nu m-a atenționat că as putea îmbolnăvi pe cineva!
Am Zona Zoster boală virală contagioasă declarabilă! Am fost luat în evidență și cu asta basta! A rămas la buna mea alegere dacă spun cuiva că se poate infecta de la mine cu variolă în cazul că nu a facut-o deja, sau nu este vaccinat! M-am auto-izolat, am lipsit de la Sf. Liturghie și ieri și astăzi, de frică ca as putea infecta vreun copilaș, sau vreo gravidă! Pe stat nu a interesat dacă o fac, sau nu și nici măcar nu m-a atenționat că aș putea îmbolnăvi pe cineva!
Nu am avut niciodată Covid și nu sunt „vaccinat” iar incidența in Germania este minimă lăsând la o parte faptul ca este vară și varianta Omicron este o „glumă de gripă, totuși statul MĂ OBLIGĂ să port mască în mijloacele de transport comun, la medic, sau în spitale, azile! Dacă vreau să vizitez un bolnav, sau un bătrân într-un azil, trebuie să mă testez și să fiu negativ… pentru covid! Pot să o fac însă dacă am hepatita virală, de orice tip, sau varicelă!
O grije foarte selectivă are statul de noi!
Acum li s-a pus pata sa nu ne imbolnavim/ murim de covid, în rest putem să o facem de orice boală, sau din orice motiv! E chiar indicat pentru că oricum suntem prea mulți și mâncarea, spațiul insuficiente!
Este ca și cum nu ai voie să intri cu chibrite la tine într-o șură de fân, dar ești liber să o faci cu brichetă în buzunar, sau țigarea aprinsă în gură!

13.06.2022