Lumea a pornit-o la vale și nu cred că se mai oprește! De reîntors, pe vârful atins în 2019, nici vorbă nu mai poate să fie!
Merg prin Germania caniculară și mă îngrozesc de câți oameni mai poartă de bună voie și tot timpul, mască, mănuși de cauciuc!
Da, ministrul nostru nebun a reușit să infecteze toată lumea, cu nebunia lui! Bine că nu se face test PCR pentru ea, că stătea mai toată Germania în carantină!
E vară, spitalele sunt goale, varianta Omicron este un guturai blajin, dar în Germania continuă să fie și acum masca obligatorie; în mijloacele de transport comun, la medic, în spitale, în azile…Ca să o duc pe soacră-mea la medic, îmi trebuie test! Ca sa o iau din spital, îmi trebuie alt test! Ca să o vizitez, îmi trebuie test! Culmea că o pot vizita și dacă e pozitivă însă doar dacă eu sunt…negativ! Și asta intr-o națiune „vaccinată” de 3-4 ori, mai în întregime și ca atare apărați de orice formă gravă de guturai, pardon Corona! Nebunie clară!
La atâtea teste necesare, e normal că există o grămadă de pozitivi, care pot și sunt, cred eu, falși pozitivi! Dar chiar dacă ar fi cu adevărat, până acum doi ani și-ar fi văzut normal de viață spunându-și „cred că m-a tras curentul și am răcit!” și cineva îi recomanda un rachiu fiert cu piper!
De acum înainte „am corona” e tot ce poate fi mai grav pe lume! Pe lumea asta, care se duce la vale! S-au scumpit enorm toate: alimentele, combustibilul, energia, absolut tot și toată lumea știe că ne așteaptă o iarnă cu frig, cu lipsă de alimente, dar stăm liniștiți, principal este să nu fim pozitivi!
Și stăm liniștiți pentru ca vina este exclusiv a lui Putin și ca atare nu se poate face nimic! Toți politicienii lumii sunt plătiți parcă să ne spună că Putin a fost și este stăpânul lumii, iar acum e supărat pe noi!
Mie mi-ar place să-mi spună mai bine de ce Germania, Europa, SUA, nu poat să mai producă nimic și nici nu poat să mai supraviețuiască, fară Rusia si China? Cine e răspunzător de lucru acesta și ce se poate face ca să ne „eliberăm”?
In loc de asta, se lamentează cu toții și își dau mâna, unul cu altul, ca războiul din Ucraina să dureze cât mai mult, sau mai bine să cuprindă toată lumea! Că deh, ei nu sunt puși să apere interesele popoarelor care i-au „ales,” ci o idee, sau Ucraina, buricul pământului!
Că își bat joc de noi, este de mult clar pentru fiecare, dar parcă abia acum a devenit clar de ce pot! Nu ne duce mintea! Suntem niște animale, mulțumite cu starea noastră de fapt, niște vite proaste, cel puțin până ni se mai dă o mână de fân! La urma urmei la cât de proști suntem, nici nu merităm o viață mai bună!
Muuuhuu!

28.06.2022