Aleșii noștri auto-aleși, au hotărât că Universul care s-a creat singur pe el însuși, din pictiseala de a nu fi, face, simți nimic, a greșit!
Nimic nu-i bine și mai ales, totul trebuie îndreptat! Chiar dacă a funcționat perfect mii de ani, până acuma, dar de acum încolo s-a cam terminat, este vremea sa facem un update general! La toate! Asta chiar dacă nu prea înțelege și nu cunoaște nimeni nimic din Univers! Căci atâta este cât cunoaștem: nimic!
Nu am reușit să ne cunoaștem nici măcar planeta pe care trăim în totalitate, nu avem habar de ce funcționează ce funcționează, nu putem face să ningă, să plouă, să ne imunizăm de o gripă, să vindecăm o alergie….Practic nu știm nimic, dar ne-am hotărât să ne amestecăm direct în profunzime, chiar dacă amestecul ăsta o sa aibe cu siguranță niște efecte cel puțin neașteptate, dacă nu dezastruoase! Și asta nu-i doar posibil ci si foarte probabil! Asta o știm! Mă rog, nu o știm nici pe asta, dar e foarte clar că dacă te amesteci într-un echilibru, acel echilibru se strică! Adică ar trebui să fie tuturor clar, dar uite că nu e și de aici ideea cu update-ul!
Spun „ne-am hotărât” pentru că dacă îi lăsăm pe „aleșii auto-aleși” și îi lăsăm, suntem de acord! Fiind de acord, suntem în situația de a fi propriile noastre victime!
Ne-am hotărât, de exemplu să ne distrugem sistemul imun, fiindcă ne-au indus concluzia că sistemul imun al oamenilor, este imperfect!
O fi dus el majoritatea speciilor și mai ales specia om în spate, până în ziua de azi, fără mari pierderi, dar acum, cu corona, s-a observat că are limite! Așa că intervenim la nivel genetic, modificând omul în speranța că îl vom face mai bun! Da, e drept că e doar o gripă care nu a omorât mai mulți oameni decât alte gripe, de la primul om încoace, dar totuși se putea mai bine! Credem! Sperăm! Ba ne facem că nu vedem că nu-i cum am crezut, sperat, după mentalitatea ștruțului ” nu vezi moartea, ea nu vine!”
Intervenim la nivel genetic la mai toate plantele de cultură, fară sa știm care este efectul acestor modificari în timp, ca să nu mai spun asupra viețuitoarelor, a omului și mai nou, a „omului nou” modificat genetic! E un fel de a juca ruletă ruseasca dar fară tragere „câștigătoare„! Cu glonțul tot timpul pe țeavă!
Dar de ce să nu încercam? Dacă iasă totuși printr-o minune, bine? Culmea este că în minuni nu credem! Nu există minuni!
Ni s-a pus pata că planeta se încălzește și ne-am decis sa ne facem, din cauza asta, harakiri! Caloric și alimentar! Desigur nu chiar știm dacă chiar se încălzește, pentru că noi gândim în zeci, în sute de ani și planeta/universul în mii, sute de mii, milioane! Dar ce contează, noi am intervenit după cum am crezut că e bine să o facem!
Apoi ni s-a tot spus, de zeci de ani, că suntem prea mulți pe acest pământ! Și s-ar putea să ajungem să nu mai poată planeta să ne hrănească, să ne calcăm în picioare! Când? Nu știm, că demografia are mersul ei, dar e o posibilitate teoretică, așa că se încearcă să nu se ajungă la ea! Cine a spus-o? Aleșii nealeși ai umanității! Cyborgii aceia de peste 100 de ani care arată toți la fel și dețin ilegal Pământul!
Aceia care iși schimba al treilea ficat, a doua inimă, al patrulea rinichi, în încercarea de a ține locul ocupat, cât mai mult și fară rost, pe această planetă suprapopulată!

Cam la fel este cu combustibilul fosil! E pe gătate (de cel puțin de 50 de ani auzim treaba asta!) așa că de acum renunțăm de tot la el și căutăm alte variante! Ecologice, regenerabile, inepuizabile și mult mai scumpe decât petrolul, carbunii! Cum ar fi energia electrică produsă din vânt, din soare! Cea din atom era prea ieftină așa că am renunțat la ea! Ecologic dacă facem abstracție de cum se produc și cum scapi de baterii! Am mai spus, gânditul pe termen lung e greu și te pune în față la probleme care nu au rezolvare, așa că facem ce facem fără sa gândim până la capăt și cu problemele rezultate n-au decât sa se descurce cei care vin după noi! Dacă mai vin!
Sa fie mulțumiți că pot învăța din greșelile făcute de noi, ca altfel trebuiau să le facă singuri! Oricum o să le facă, dacă mai apucă! Ce noi nu lăsăm iarăși să se instaleze socialismul, dictatura în lume? Noi nu știm că suntem mințiți? Știm! Nici măcar nu mai mint frumos, ca pe vremuri! Ne-au antrenat ani întregi să alegem „răul cel mai mic” și unora li se pare că nu boala, sau moartea, ar fi „răul mai mic” ci … nemântuirea! Pentru că lumea nu mai crede în mântuire, în Dumnezeu!
Degeaba este scris de peste 2000 de ani ce se întâmplă acum, pas cu pas, pentru majoritatea Sfântul Apostol și Evanghelist Ioan este doar un autor de literatură de anticipație, iar Biblia o culegere de povestiri!
Suntem câțiva orbi vindecați într-o mare de oameni care doresc să rămână orbi, căci vederea s-a dat doar celor care au crezut ca Dumnezeu poate să-i vindece!
Dumnezeu!
Dumnezeu Cel Perfect care pe toate le-a făcut bine!

8.08.2022