Vraja” Dică a durat doar trei meciuri! La fel și „auto-blocada” lui Becali daca o fi durat măcar atât! Mie ca suporter al Stelei de mic îmi este ciudă mai ales că s-ar putea mult mai mult decât se realizează! Echipa știe cu mingea, pardon, fiecare știe cu mingea, dar echipă nu sunt! Fiecare joacă pentru el, pentru ziare, pentru contracte în strainatate, pentru laudele lui Becali dar în nici-un caz pentru echipă sau suporteri!
Apoi in fiecare echipă joacă doar cei care doresc și pot! La Steaua joacă numele, visele de îmbogățire a lui Becali și cei care trebuie să ocupe posturile celor accidentați de obicei veniti de pe alte posturi. La toate echipele cei care nu arată nimic pe teren sunt schimbati! Rapid! La Steaua nu! La Steaua Octavian Popescu rămâne în teren chiar dacă nu face absolut nimic! La fel si Crețu care săracul vrea dar nu poate/știe! Și când joci fară doi oameni nu prea ai sanse să câștigi mai ales că cei doi nu doar ca nu joacă dar distrug fiecare acțiune in care sunt amestecați! Nu mai vorbim de toate „perlele” si „diamantele” de sub 20 de ani carora li se iartă orice gafă că deh mai au timp să crească! Diamantele si perlele din alte țări la varsta lor nu mai trebuie sa creasca! Si nici nu le spune nimeni „diamante” nici după ce chiar sunt! Doar la frizuri si tatuaje arată si fotbaliștii nostri ca cei din occident! Copiem și noi ce putem că cu schemele tactice e mai greu!
Steaua se poate încă califica cu conditia să joace ca echipă doar cei care vor și pot! Dar probabil o sa joace din nou numele si visele si vor pierde răsunător!