Datorita prostiei planetare planul acestor ucigasi va reusi!Ne vor omori si pe noi astia putini care mai gindim.

Am observat că am început să ne învinovățim tot mai des unii pe alții, în loc să ne asumăm proprile decizii! „Nevaccinați” îi învinovățesc pe „vaccinați„: din cauză că ei au cedat așa ușor s-a putut face atâta presiune, asupra noastră și lua măsurile absurde și anti-democratice care s-au luat și se vor mai lua! Cei care nu poartă mască îi învinovățesc pe „mascați” care dacă nu ar fi acceptat să o facă, nu putea nimeni să îi forțeze să poarte acest semn al supunerii, că de altceva nu e bună! La rândul lor cei „vaccinați” și „mascați” îi învinovățesc pe restul de menținerea „pandemiei,” că așa spun „specialiștii„!
Fiecare vom plăti aici pe pământ și mai ales dincolo, în cer, doar propriile noastre decizii! Și despre aceste decizii, vreau să vorbesc, despre decizia de a nu te „vaccina,” de a nu purta masca, de a te împotrivi dictaturii mondiale, care tocmai se instaurează!
Noi cei care am luat aceste decizii cred că ar trebui să încetăm să mai dăm vina pe cei care s-au hotărât să se supună! Și ei și noi avem dreptul de a face cu corpul nostru, cu viața noastră și mai ales cu mântuirea noastră, ce dorim! Dacă Dumnezeu ne-a lasat libertatea asta, nimeni nu ne-o poate lua! Nici statul și nici cei de lângă noi nu pot emite pretenții asupra libertății individuale lăsate de Dumnezeu!
Dacă Dumnezeu ne-a lăsat libertatea de a ne sinucide, cum pot eu sa mă împotrivesc celor care doresc să o facă prin „vaccinare„? Cu ce drept? La fel nimeni nu poate pretinde de la noi să ne „vaccinăm„, dacă noi considerăm asta sinucidere! Nimeni!
Cu masca problema e mai complicată.
E clar ca ea nu are nici-un rol de protecție ci este doar semnul de supunere față de stat, la momentul acesta ! Și cu asta, vrem nu vrem, suntem datori și ne-o cere chiar Dumnezeu! (tot supunere fată de stat e cand ne îmbrăcăm în loc să umblam goi de exemplu! ) prin Sf. Apostol Pavel (Romani 13:1-7). Dar și supunerea asta ține  până vine în contradictie cu credința, periclitează mântuirea! Supunerea ține până în locul unde statul se sfârșește, adică la ușa bisericii, unde devin doar supusul lui Dumnezeu! Acolo Dumnezeu îmi cere să mă arăt supus doar Lui, să devin conștient ca El este de față, să mă leapăd de „toată grija cea lumeasca„! Acolo e ușa spre rai și asta face să fie totul steril împrejur, fără viruși, bacterii, paraziți! Acolo este Doctorul doctorilor, Medicamentul absolut, în care trebuie să mă încred complet (nu că în rest nu m-aș încrede complet!), fară urmă de teamă! El decide (peste tot și în afara bisericii) cine când și de ce, se imbolnăveste, cu ce evoluție, când, dacă și din ce, moare cineva și nimeni pe acest pământ, sau dincolo de el, nu poate să-i stea împotrivă și să facă să trăiască o clipă în plus, sau să rămână sănătos, indiferent ce ar face dacă nu asta e voia Lui!
Cel ce poartă masca în biserică nu face altceva decât să spună „Doamne nu Te cred atot-puternic, Tu te supui virusului, nu el Ție!”
Decizia noastră de a nu ne „vaccina” de a nu purta mască, de a refuza izolarea, aduce niște consecințe! Oricare decizie o face! Când am luat astfel de decizie știam ce ne așteaptă, așa că nu putem da vina pe nimeni! Decizia mea, e a mea și voi raspunde de ea în fața legii pământești și la Scaunul de Judecată! Decizia mea poate influența pe cel de lângă mine, sau generațiile următoare! Si de asta voi raspune aici dar și dincolo! Decizia mea mă poate băga în rai, sau în iad! Consecințele viitoare ale ei la fel, mult după moartea mea! Așa ca nu luați usor decizii și nu învinovățiti pe nimeni de decizia pe care ati luat-o! Sau schimbați-o dacă s-a dovedit greșită, îndreptând, cât se poate, răul făcut!
Și dacă nu sunteți convinși că ați luat decizia bună, renunțați de acum la ea și alăturați-vă celor care s-au supus! Nu căutați vina la alții!
Vin vremuri groaznice când „nesupușii” nu vor primi mâncare, adăpost, îngrijire medicală, dreptul de a călători dintr-un loc in altul, de a participa la slujbele legale! Vin vremuri in care nu ve-ți mai fi acceptați de propria familie și nici nu o sa o mai doriți fiindcă asta le-ar aduce numai probleme! Vin vremuri când orice polițist, oricine, va putea sa va ucidă ca pe un șobolan și nu o sa fie tras la răspundere!
Nu e vina nimănui decât a noastră cei care ne-am hotărât să nu ne supunem!
Exagerez! Bine ar fi sa o fac!
Să ne ajute Dumnezeu să putem să mergem până la capăt sau să ne ia înainte să cedăm!
Amin!

4.09.2022