Dică a găsit formula bună: joacă primele 60 de minute cu rezervele și cu „perla” Popescu (deci mai departe în 10)!
Dacă iasă ceva, bine, dacă nu, are scuze și titularii odihniți, în speranța că așa câștigă măcar în campionat vreun meci! Aseară nu a ieșit nimic!
Nici nu are cum dacă nu joci ca echipă, ci doar sa-ți crească tie „valoarea„, oricum umflată peste poate!
E interesant că jucătorii belgieni de 20 de ani „nu trebuie să mai crească” ei reușind și așa ne-crescuți să puna probleme echipei noastre!
Asta e, jucătorii străini sunt precoci, ai noștri nu! Până ajung să joace la un nivel acceptabil trebuie să iasă la pensie, că „crescutul” obosește tare! Mai ales când iti crește averea lustruind banca de rezerve, sau alergând pe teren, cu frâna de mână trasă!
Imi place că Edi Iordănescu urmărește fiecare meci si vede diferenta dintre jucătorii străini si ai noștri ( vorbesc de cei români că cei straini din echipa românească joacă tot ca strainii din echipa adversă, adica de parcă ar vrea să câstige!) In felul asta nu trebuie sa-și faca mari speranțe ca România ar putea câștiga fiindcă în națională nu joacă străini!
Dan Petrescu a reușit în schimb cu CFR Cluj o „performanță” greu de atins: a pierdut acasă cu o echipă care nici măcar tricouri nu aveau!
Hai noapte bună, poate visam o victorie ca pe timpuri când Steaua se numea Steaua și nu FCSB!

15.09.2022
Steaua fără nume-Anderlecht 0: 0