Dumnezeu le-a făcut pe toate bune!
Și până oamenii nu au început să se creadă ei (unii) însăși „dumnezei„, lumea a putut trăi fără mari probleme, asta fiindcă toate au fost făcute bine și suficiente, pentru toți și pentru toate timpurile!
De la o vreme, de când o mână de autodeclarați „dumnezei„, s-au hotărât că pot să-L corecteze pe adevăratul Dumnezeu, au început toate să nu mai funcționeze, cum trebuie și fiecare „corectură” a lor aduce noi dereglări în ceea ce Dumnezeu a făcut bine!
De aceea lumea merge tot mai bine!
Li s-a pus pata că suntem prea mulți! Noi, că lor li se pare în regulă să fie mai mulți „dumnezei„!
De aceea noi, cei mulți, trebuie să trăim, să mâncăm, să ne reproducem, să ne mișcam, să respirăm (chiar)…mai puțin! Ei nu! Ei fiind „dumnezei” nu trebuie să facă vreo concesie, dimpotrivă își schimbă organele ca pe șosete ca să traiască o zi mai mult, mănâncă doar hrană de calitate exceptională, se mișcă de colo colo cu avioane private…Viață de „dumnezeu” după parerea lor! ( …de n-ar fi moartea!)
O simplă privire însă pe harta lumii, arată că mai sunt extrem de multe zone, nelocuite!
O privire în jurul nostru, arată că mai sunt extrem de multe locuri, ne-cultivate pe pământ!
O privire în statisticile lumii, arată ce-i drept o natalitate redusă, in statele cât de cât dezvoltate, care dacă nu ar fi compensată de natalitatea în statele sărace, ar conduce la de-popularea planetei! Dar este compensată! ( dacă ar avea și minte „dumnezeii” ăștia și-ar da seama ca nu sărăcia și foamea ne distrug, ci buna-starea!)
Iar despre bioxidul de carbon, ce să mai vorbim? Fară el ar fi greu să supraviețuim în lipsa plantelor care sunt la baza vieții pe pământ!
Da, sunt oameni care mor de foame și de sete în lume, dar ar fi mâncare și apă destulă și pentru ei, dacă auto-declarații „dumnezei” nu le-ar dori moartea! Așa cum doresc să murim și noi, cei sătui și ne-au modificat obligatoriul genomul Dumnezeiesc, prin „vaccin„! Sau ne omoară prin războaie, în care doar ei au un interes!
Spre deosebire de falșii „dumnezei„, Dumnezeu adevărat știe cât de important este fiecare dintre noi, de la cel ne-lăsat să se nască prin avort, metode anti-concepționale, până la cel lăsat să moară de foame, sau ucis prin „vaccin” sau altceva înainte de vreme! Toți suntem parte a planul Lui, care e foarte bun, fiind de mii de ani verificat în timp! El este singurul care știe ce urmări nefaste pentru Creație are fiecare acțiune a falșilor „dumnezei” care nu vor să facă o lume mai bună, pentru că știu că nu pot, ci efectiv vor să distrugă Creația și credința oamenilor în Dumnezeu!
Nu o să reușească!
Nu au cum, pentru că Dumnezeu știa cu mii de ani înainte, să se nască ei, ce vor încerca să facă! Lumea și credința o să existe până la a doua venire a Lui! Nu contează când și din ce murim ci doar cum murim! În picioare sau îngenunchiați?
Nu vă fie frică: cu noi este Dumnezeu!

3.11.2022