Meci între Oțelul și Steaua; Oțelul cu „atât poate” Steaua cu rezervele de lux și perlele dovedite în timp, sticlă!
Singurul moment pentru care merita privită această întâlnire ( nu-i pot spune sportivă…) pe un teren de fotbal a fost momentul întreruperii din minutul 88 a chinului celor 22 de actori (fără ghilimele!) care mimau fotbalul!
Jucatorii, arbitrii, spectatorii, nu mai puteau respira, nu din cauza efortului (ar fi fost culmea la un meci de fotbal din Romania!) și nici a susținerii frenetice a echipelor, ci pentru că „cineva” a aruncat cu un gaz! A aruncat, nu a lăsat!
„Atât îi duce mintea pe unii!” spunea comentatorul dar problema e că nu-i prea duce mintea pe cel/cei care l-au instruit/angajat pe „unii” aceștia, care s-au dovedit a fi un polițist căruia „I s-a agățat spray-ul în gard. Ce vreți? Se mai întâmplă!” (Unde? Când? Cui?)
Ne bucurăm totuși ca nu i s-a agățat o grenadă, sau pistolul mitralieră, în gard! Ar fi fost primul film horror prezentat pe Digi1!
Oricum am înțeles acum de ce se ferește toată lumea de politiști, am înțeles de ce acționează aceștia împotriva celor pe care ar trebui să-i protejeze și mai ales am înțeles de ce (pe vremea lui Ceaușescu dar poate și acum?) mulți dintre politiști/milițieni (tot una este doar uniforma e alta!) au hârtie igienică in tocul pistolului!
Ca de obicei suntem unici; pericolul pe stadioanele din România nu sunt suporterii fanatici ci forțele de ordine!

11.11.22