Mare bucurie mare: Donald Trump candidează din nou! Nu trăiesc în America și îmi este greu să spun dacă sub „domnia” lui a fost mai bine, decât sub cea actuală! Le este greu chiar la jumatate din americani, care în ciuda faptului ca au un președinte senil, care a dus lumea in pragul unui razboi mondial, țin totuși să nu îl mai vadă pe Trump din nou instalat în fruntea statului! Asta dacă considerăm alegerile „curate„! Dar dacă nu ar fi fost  vedeam o oarecare agitație în State care însă…lipsește!
Dacă ne luăm după Media din întreaga lume, ar trebui să vedem în Trump un salvator, un antiglobalist, tocmai pentru că prea a fost ea tot timpul și mai este, împotriva lui!
Pentru mine însă este prea puțin, lăsând la o parte că poate fi și asta o manipulare!
De ce prea puțin?
Pentru că Trump a participat 100% la programul globalist numit „vaccinare„!
Pentru că având puterea în mână nu a reușit, nici nu a încercat să se opună „resetării” de care sigur a fost informat!
Pentru că „munceștela al treilea templu din Ierusalim, ceea ce înseamnă tot resetare, dar din alt capăt!
Nu în ultimul rând pentru că e un președinte cel puțin naiv, ca să nu spunem un cuvânt mai dur, pe care l-au înșelat cei în care avea încredere și căruia i s-a furat scaunul de sub fund, în timp ce stătea pe el!
De ce manipulare?
Pentru că această „ură” mediatică împotriva lui Trump poate fi doar mimată, ca acesta să pară singura opțiune și speranță și nu altcineva! De ce nu altcineva? Pentru ca Trump e (cel puțin) naiv!
Alegeri „libere” înseamnă de fapt să alegi pe cine vrei, din ce ți se oferă, nu pe cine dorești/merită/ te reprezintă! Practic același candidat, dar cu altă pălărie, pardon șapcă!

16.11.2022