Binecuvântări neînțelese

Sunt răcit cobză!
Când cuiva îi curge nasu, strănută, tușeste în public, în Germania, este întrebat, de cei din jur, dacă și-a făcut testul! Pentru covid 19 desigur! Nu, nu mi l-am făcut, cum nu mi-am făcut nici până acum, timp de 60 de ani! Am trecut prin răceli /gripe fară cel mai mic interes să cunosc, care dintre sutele de viruși și miile de variante, e răspunzător de boala mea! Fără să mă vaccinez și fără să mă gândesc de la cine aș fi putut lua boala! De ce aș face acum?
Mai ales că daca-i să mori, să faci o formă gravă, mori din orice variantă căci nu neapărat patogenia virală e cea mai importantă, cât imunitatea personală. Și din asta, teoretic, nu prea am! Și nu doar teoretic, ci și practic, pentru că nu scap nici un val de gripă, de câțiva ani! In afara de „valul covid,” de care am scăpat până acum, în ciuda co-morbidităților și a vârstei, plus sistemul imun precar! De ce? Fiindcă în afară de viruși și rezistența fiecăruia la ei, factorul principal, în orice, este cum înclină Dumnezeu balanța!
Este neplăcut să nu poți respira, să-ți dispară gustul periodic, sa-ți simți sinusurile pline și să nu te ajute nimica, dar si așa, cu voce de cobză dogită și neacordată, continui să dau slavă lui Dumnezeu pentru această boală, ca și pentru restul din „colecție„! Știe El la ce îmi sunt de folos, iar eu știu sigur că există un folos în spatele lor, chiar dacă nu îl înțeleg/găsesc care ar fi el, la fiecare boală! La unele afecțiuni le-am aflat folosul după zeci de ani și nu as fi crezut niciodată că ele au un folos și nu unul oarecare!
Vă doresc un sfârșit de săptămână cu bucurie și respirați adânc (cei care puteți) și pentru mine, când ieșiți afară, mulțumind lui Dumnezeu că puteți să o faceți!
Nu e „normal” că puteti, ci este o binecuvântare!

3.12.2022

21 de gânduri despre „Binecuvântări neînțelese

Adăugă-le pe ale tale

  1. Cred că aș lua-o „pe arătură” dacă aș strănuta și m-ar întreba cineva dacă m-am vaccinat. Se tușește, se strănută pe lângă mine și nu zice nimeni nimic!
    Și să mai zică cineva că nu suntem normali…

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: