Potrivit directorului general al studioului erotic Argau Villa-Velvet, serviciul ei este solicitat în special în timpul întâlnirilor WEF.
„De exemplu, femeile noastre au fost deja aduse la Davos de diplomați și șefi de companii. Unii rezervă, de asemenea, escorte pentru ei și angajații lor pentru a petrece în suita hotelului”, a declarat ea pentru SSchweizer.
Tabloidul „20 minuten
Unsprezece rezervări și 25 de cereri au fost deja făcute săptămâna trecută, iar directorul general se așteaptă ca cererea să crească semnificativ.
De îndată ce un client își rezervă una dintre doamnele noastre timp de cel puțin patru ore, ea merge la munte”, explică ea.
Timp de patru ore, clientul plătește puțin sub 1500 de franci, pentru o noapte până la 2550 de franci. În trecut, cea mai lungă rezervare a fost de trei zile. Ceea ce este necesar este acompaniamentul la cină sau la o petrecere urmată de servicii sexuale. Cu toate acestea, participanții la WEF sunt mai exigenți decât clientela normală.
Mai presus de toate, femeile cu o figură model și care arată top sunt în cerere.
Daca și participantii la intalnirea WEF ar avea de oferit macar…
Potrivit Christei Ammann, șefa unității de muncă sexuală Xenia, există o gamă mai largă de servicii sexuale la evenimente majore –iar întâlnirea WEF face parte din această categorie.
Participanții la întâlnirea WEF chiar se distrează total fară granițe de vreun fel, în timp ce predica moralitatea și abstinența pentru restul cetățenilor. Dar acest lucru este deja cunoscut de la alte evenimente, cum ar fi Summit-ul mondial privind schimbările climatice din Egipt: domnii au sosit cu jet privat, în timp ce bicicleta de marfă este recomandată populației. Dar, în cele din urmă, filantropii autoproclamați se confruntă cu negocieri epuizante – de exemplu, despre cum pot guverna, controla, intimida și priva omenirea de libertatea sa în viitor și pot remodela societatea în funcție de ideile lor răsucite.
O relaxare la mijloc pare pur și simplu necesară…

16.01.2023

sursa