Pandemia” a scindat întreaga lume, de parcă nu eram noi scindați destul și a făcut să ne pierdem și bruma de încredere ce o mai aveam în cel de lângă noi, în presă, în biserică, în medici…
Am fost înșelați în așteptările noastre mai ales de cei cărora le încredințam sufletul, sau trupul și de care nu ne putem lipsi nici pe mai departe!
Dar cum să o facem? Cum putem să-i iertăm, cum putem uita, când ei nici măcar acum nu recunosc că au greșit, nu își pun cenușe în cap, ba par hotărâți să o facă din nou dacă situația le-o va cere! Și probabil situația le-o va cere curând, din nou!
Sărbătoriți la început ca sfinți în halate albe, medicii au terminat pandemia ca diavoli însetați de sânge, iude care și-au vândut sufletul și pe noi, pentru o pungă de euro!
Au avut de ales?
Da, întotdeauna avem de ales! Așa cum am ales noi să nu ne vaccinam, să nu purtam mască, să nu putem ieși din casa, din țară, să ne pierdem serviciu …și ei aveau de ales! Și unii au ales „bine” adică să-și piardă serviciu mai bine decât sa se „vaccineze,” sau să urmeze un protocol criminal! Să nu tacă! Să fie tîrâți prin tribunale! Să nu fie complici la genocidul planetar!
Cei mai mulți însă nu au avut curajul acesta!
Au ales calea comodă, care acum a devenit spinoasă, deocamdată doar interior! Au ales să se „vaccineze” și chiar să îndemne sau să forțeze și pacienții să o facă! Poate nu direct dar indirect au forțat „vaccinarea” prin faptul ca doar „vaccinații” erau primiți în spitale, la tratament! Nu trebuiau să spună lucru acesta, a ajuns faptul ca au acceptat starea de fapt!
Nu spune nimeni ca fost ușor pentru ei să ia o decizie! Nu a fost însă pentru nimeni!
Majoritatea medicilor au fost învățați să creadă în medicină, fără să-și pună întrebări. Dacă exista un „vaccin” care a ieșit pe piață, de care s-a spus nu doar că e sigur, dar că e singura scăpare dintr-o gripă mortală, ei au luat-o de bună! Așa cum au făcut toată viața profesională, fară să greșească prin asta foarte mult, sau foarte des! Sigur unii mureau din „vaccin,” sau aveau efecte secundare grave, dar asta se întâmplă la oricare vaccin, medicament, iar pe altă parte numărul acestora era un secret de stat! Un secret mondial chiar!
Protocolul de tratament pentru ei a devenit in timpul „pandemieiun cerc vicios! Dacă nu-l respectau și pacientul murea erau terminați ca medic și buni de plată! Dacă îl respectai le mureau toți pacientii, dar aveau acoperire! Singura lor șansă ar fi fost să demisioneze! Nu au facut-o!
Sau să trateze pe ascuns pacienții, în „complicitate” cu asistenții, lucru care nu putea fi prea mult timp ascuns! Nu știu să fi făcut nici asta (dar știu asistente care opreau pacienții să ia anumite tablete din protocol)!
Marea vină nu este doar că au omorât oameni, din frica zilei de mâine, sau din lăcomie, ci că au ucis încrederea în medicină, în medic, pentru foarte mult timp, poate pentru totdeauna! Și continuă să o facă și acum, prin faptul că nu se poziționează ferm impotriva „vaccinării„, susțin prin tăcere povestea „morții subite” și cum spuneam, nu iasă în față nici-unul dintre ei să-și ceară iertare, sau să spună ca regretă încrederea oarbă avută, faptul că nu și-au facut datoria așa cum trebuiau să o facă, că s-au lăsat cumparați, s-au lasat să fie făcuți criminali în serie, tocmai ei care au jurat să salveze vieți!
Puteau să fie cu adevărat sfinți să salveze nu doar vieți ci intreg pământul, dar au preferat și preferă să fie diavoli, să ajute la nașterea unei lumii de sclavi, unde nici ei nu vor fi altceva!

22.01.2021