Am găsit un articol interesant (aș zice distractiv, dar mă abțin deși scriu zâmbind cu gura până la urechi )
Acolo ni se arata cum poți obține un remediu homeopatic când nu îl ai la indemână: adică pui un pahar de apă pe o hartie pe care ai scris remediul care ți-l doresti și simzalabim remediul este gata! Mă întreb la ce bun este să mai „lucrezi” cu substanțele folosite în homeopatie, dacă se poate și fără ele!?
Autorul recunoaște ca e o nouă magie și ne vorbește de magie începand din vremuri preistorice deși de la bun început ne spune ca homeopatia se poate înțelege doar prin fizica cuantică! Era de prefereat să spună că doar fizica cuantică gândită în chineză! Eu spre rușinea mea nu am habar nici de una, nici de alta, dar se pare că foarte mulți de pe această planeta stăpânesc fizica cuantică, chiar daca sunt analfabeti (altfel nu-mi explic multimea celor ce cred in magie)!Acum eu mai prost de fel mă întreb dacă memoria apei inmagazinează gândurile, cuvintele rele, sau bune, rugăciunile, sunete, muzică sau radiații electromagnetice de ce mai e nevoie de biletul scris? Sau de unde găsești o apă „formatată” cu memoria goală? Cum o ferești să nu înamagazineze și altceva decât dorești?
Poate ca in filmulețele din articol explică toate astea, dar nu-mi permit sa le vizionez pentru ca as râde sigur cu poftă, iar lumea în jur este nervoasă din cauza întârzierii avionului!

11.02.2023