În anul 2004 am fost prima data în pelerinaj pe Muntele Athos într-un grup mic condus de IPS Serafim al Germaniei (și a părții estice a occidentului). Ajunși la Vatopedi mitropolitul ne-a avertizat să nu ne smintim de ce vedem, probabil referindu-se la cazarea pentru pelerini într-un corp de clădiri în care abunda de inox, cristal, picturi în ulei de valoare…
Atunci nu ne-am smintit, dar de câțiva ani parcă toate personajele importante cu care am venit atunci în contact, s-au smintit ele(….sau poate am făcut-o totusi eu?)!
IPS a devenit un stâlp al ecumenismului culminând (pentru mine) cu sărutarea mâinii papei în Creta!
Gheronda Efrem a devenit din sfântul ( fără nici o exagerare) care era, un adept, un motor, al „vaccinarii deci vrând nevrând și al globalismului, cu tot ce înseamna el, de la sclavie până la Antihrist!
Prințul Charles, sau regele Charles al III-lea de mâine încolo, a renunțat și el la drumul îngust pe care pornise, la încercarea de a se apropia de popor și de ortodoxie și a devenit membru important al cabalei care încearcă ( și probabil va reuși) să „salveze” lumea prin eugenism! A renunțat să-l mai caute pe Dumnezeu convins ca și cei din FME (și nu numai) că el însuși este Dumnezeu!
Și pentru că astăzi este ziua încoronării lui și pentru că este una din dezamăgirile mele cele mai mari nu mă pot abține să nu pun pe blog o caricatură a genialului caricaturist Bob Moran cu această ocazie!
Noul rege va fi uns cu mir de la ortodox de la Ierusalim, nu știe nimeni de ce, el fiind cu numele doar capul „Bisericii” Anglicane, dar în realitate așa cum bine o arată caricatura, un „om” al carui tron (putere) se bazeaza pe satana și a carui sfaturi le urmează întocmai!
Desigur nu am să mă uit la încornorare, singura mea grije este dacă mirul este vegan, așa cum se spune, sau Patriarhul Ierusalimului o fi băgat ceva greieri sau lăcuste prin el, știind „slăbiciunea” pentru aceste vietăți chitinoase a globaliștilor!
Ce-i doresc eu regelui?
Lui și celor dragi lui (dacă o avea) îi doresc tot ce-mi dorește el mie și celor dragi mie, dar mult mai repede, că noi suntem „nimeni” și avem timp să așteptam!

6.05.2023