Colaborarea mea cu ActivNews s-a terminat din cauza Dr. Cacoveanu care nu recunoaște existenta virușilor fiind în același timp homeopat (de râsu plânsu!)! Dar ruptura dintre noi a început de la Olivia Steer, după care mai toată România e căzută în cap, cel puțin bărbații și sigur cei de la ActiveNews!
Am dat întâmplător peste un articol vechi care m-a bucurat de două ori.
In primul rând pentru că mai există bărbați cărora nu le-a căzut mintea în pantaloni, asta presupunând că „judecătorul de caz” din articol nu era…femeie!
In al doilea, că „frumusețea Carpaților” are confirmarea judecătorească că este o imbecilă, pentru că dacă tu dai pe cineva în judecată fiindcă ți-a spus că ești „o imbecilă… o amenințare pentru sănătatea publică” și pierzi, înseamnă că chiar ești ce s-a afirmat despre tine!
Nu sunt naiv, știu că de fapt doamna Steer a pierdut pentru că în „pandemie” era împotriva „vaccinarii,” cum am fost și eu, doar că ea este împotriva la toată medicina, nu doar la „vaccinarea” anti-covid, ca mine!
Pe de altă parte dacă nu era, ce a spus acuzata despre ea că ar fi, nu ar fi târât-o pe aceasta în instanță, de două ori, fiindcă trebuia să știe că o să piardă!
Deci cum o întorci concluzia este aceeași!
O fi de la lipsa acută a vitaminei B12 ca nu-mi pot inchipui ca dna Steer ia suplimete alimentare, (tablete?! pfui dracee!) iar dacă nu manâncă carne pe ascuns nu are de unde să asimileze asa ceva! Mama ei de medicină!

20.09.2023