Gânduri în post

20181128_191358

Primește-mă Iisuse ca am greșit
și murdărit sunt iarăși de păcate!
Albește-mă, de tot ce am spovedit
și ajuta-mă să mă feresc de toate!

Lasă apoi, TE rog, în mine Duhul Tău
să intre, prin Sfântul Trup și Sânge,
în inima curată să-și pună Tronul Său,
că viață mea, fără de EL, se stinge!

28.11.2018

20 de gânduri despre „Gânduri în post

Adăugă-le pe ale tale

   1. Mie una, imi merge la inima! Imi face mare placere sa te citesc! Daca tu zici ca suntem pe aceeasi lungime de unda, asa o fi😀!
    Numai bine si mai bine! Noapte buna!

    Apreciază

  1. Multumesc dar cum spuneam nu am alt merit decât a scrie ce-mi vine in minte! Nu caut sa scriu despre ceva si nici nu pot aduce povestirea spre un anumit făgaș ea merge de la sine pe drumul ei! Când sunt versuri ca mai sus dorm linistit deși ma gandesc daca nu-i mare mândrie sa-ti doresti Duhul Sfânt in inima cand ai o inima rea ca a mea? Problemele încep la criticile politice sau a sefului cand ma intreb serios cine ma îndeamnă să scriu asa ceva?

   Apreciază

   1. Consider ca avem chiar datoria sa chemam Duhul Sfant sa coboare peste noi, sa curateasca ce e putred si sa ne inspire spre tot lucrul cel placut Lui. Adeseori, ma rog la Domnul sa-mi daruiasca har si inspiratie sa scriu spre Slava Sa, pentru folosul sufletului si bucuria inimii, chiar daca uneori mai sar limita si constientizez ca gresesc, incerc, totusi, sa nu smintesc pe vreo cineva sau sa-mi bat joc in vreun fel…

    Apreciat de 1 persoană

   2. Tocmai de aceea avem nevoie de curatire, de Duhul Sfant si de Sfanta Impartasanie, nu ca premiu pentru vreo vrednicie a noastra, ci ca alifie pentru rana, spre purificare, intarire si luminare. Ca doar cei bolnavi au nevoie de doctor.

    Apreciat de 1 persoană

   3. Stii cum se zice, ortodocsii se iubesc dinainte de a se cunoaste. De aceea simtim bucurie mare cand gasim pe un altul mergand pe aceeasi linie duhovniceasca. Bucuria e si de partea mea, de asemenea. Multa sanatate tie si familiei, frate intru Hristos!

    Apreciază

   4. Eu sunt un pesimist (zice lumea) si sunt surprins când dau de diamante in țară mea/noastră de la care primesc numai vești rele. Aici pe blogosfera am dat de cateva diamante unele mai șlefuire altele mai putin si ma gandesc cu bucurie ca desi ingenunchiati încă nu suntem învinși! Doamne ocroteste-i pe romani!

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: