Rugăciune (în post) 21

 

Vin ispite peste mine
grele, dese, tot mai multe
postul încă o lună ține
lupta acuma se ascute!

Le lovesc cu rugăciunea
da sunt greu de speriat
dracu imi stie slăbiciunea
si mă vrea îngenunchiat!

Vino Doamne mă ajută
că încep să mă înclin
și o lună-i vreme multă
Vino Doamne acum!
Amin!

24.07.2019

17 gânduri despre „Rugăciune (în post) 21

Adăugă-le pe ale tale

  1. Nu un preot a spus ci Iisus! Cine ma pune? Conștiinta, credinta, ravna, datoria, speranta samd. Postul e o conditie esentiala pentru un crestin.Fara el este greu de dat inainte,! Mint ! Este imposibil!
   Daca citesti inca odata eu nu ma plang de greutatea lui (ăsta al Craciunului e oricum floare la ureche) nici de lungimea lui, ci de atacul aluia pe care il pomenesti! Ispite nu sunt neaparat de mancare (la urma urmei in fiecare saptamana sunt zile de post asa ca sunt invatat) sunt adesea ganduri care te urmaresc saù oameni, vecinii, seful, care dintr-o data le vin idei nastrusnice care sa te scoata din starea de post si sa te aduca in cea in care iti ies din gura tot felul de cuvinte, numai crestinesti nu! Sau sa devii tu insuti cel care loveste, face raul! Postul vara-mea e un exericitiu care trebuie practicat ca sa-l intelegi…

   Apreciat de 2 persoane

   1. Mulțumesc de precizare! Ce să zic!? Ajute-ți Domnul să fie după voia ta! Cât despre ispite…sunt la tot pasul! Vere, ai dreptate cu postul, doar că eu sunt cam slobodă la gură…nu despre bârfă este vorba, dar nici nu menajez pe nimeni! Nici măcar pe mine, că atunci când spun/ fac câte una lată, mă fac cu „ou și cu oțet”!

    Apreciat de 1 persoană

  1. Pai postul nu-i pentru Dumnezeu, ca Dumnezeu nu are nevoie de postul nostru cum nu are nevoie de rugaciunile noastre sau de orice altceva! Postul e pentru noi, pentru sufletul nostru cu efecte secundare pentru trup! Pe de lta parte ii aratam lui Dumnezeu ca postim desi nu ne-a cerut-o direct ( ca lui Adam si Eva)! Indirect insa ne-a cerut-o fiindca El insusi a postit si fiindca a spus ca unii diavoli se scot cu post doar.

   Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: