Apocalypse Now

Nu mi-am dat seama pana azi ca trăiesc intr-o lume schizofrenică care reacționează la comenzile stăpânilor fară sa facă uz de gândire! Până și câinele meu gândește mai mult!
Sunt supărat pe lumea înconjurătoare si atât de mânios încât îmi vine sa iau un bici în mâna si să încep să plesnesc fără alegere în stânga și în dreapta!
În lume este o epidemie de gripă CA ÎN FIECARE AN IARNA. În urma îmbolnăvirilor unii dintre pacienți mor.NU MAI MULȚI DECÂT ÎN ALTE EPIDEMII DE GRIPĂ! De obicei cei bătrâni cu boli cronice și ca atare cu sistemul imun la pământ. UN LUCRU NORMAL ÎN ORICE AFECȚIUNE!
De ce de data asta fața de anii trecuți s-a ajuns la isteria aceasta mondială care pe mine unul mă scoate din minți?
Pentru ca stăpânii au hotărât sa faca un experiment cu noi iar noi docili punem botul!
Media se întrece sa vorbeasca cât de mult de gripă lucru care anii trecuți nu a facut! Anul acesta știu datorită lor câti pacienți sunt bolnavi in fiecare țară, ce șireturi au la pantofi, ce măsuri au fost sau ar fi trebuit sa fie luate….si asta la modul încontinuu!
Ce nu prea vorbește presa este despre vindecare! Despre rata mortalității foarte reduse! De ce? Pentru ca nu-i in interesul experimentului lor să ne liniștească!
In schimb vorbeste despre proviziile care si le fac cei intrați in panică! Si daca nu au pus toti botul ieri, citeam azi despre ce provizii trebuie facute in astfel de cazuri!!
M-am dus la cumpărături ca in fiecare sâmbătă și m-am îngrozit! In peste 30 de ani în Germania nu am văzut asa ceva! Rafturi goale, lume luptând pe ultimul kg de făină!

20200229_115323

20200229_115149

Daca situatia se menține in zilele următoare, iar daca stăpânii o doresc se va mentine, o sa retraiesc Epoca de Aur ceaușistă in mijlocul Germaniei capitaliste, pe timp de pace!
Acum sa presupunem ca boala e mult mai gravă de cât se spune, morbiditatea, mortalitatea sunt foarte ridicate si panica asta ar avea un oarecare substrat (desi niciodata panica nu o sa fie de folos)! Care e folosul să trăiești printre morți, câteva zile în plus?
De ce asa frica de moarte mai ales in Europa, care se vrea creștină? In Romania, care se vrea ortodoxă? Nu e oare moartea prezenta lângă noi de la naștere? Nu ne asteaptă o alta viată oricum? Ca este azi, sau in 10 ani, raportat la vesnicie, are mai puțină importanță!
Daca trebuie panică, atunci poate la scaunul de spovedanie sa fie bătaie, pentru un loc!
Mă rog, am mers într-un magazin musulman să vad cum reacționează ei! Spre rușinea mea, a noastra, ei sunt mai convinsi de lumea de apoi decat creștinii! Sigur si acolo se cumpărau cantități impresionante de alimente si era plin de lume (lucru care nu l-am mai întâlnit la ei) dar nu existau rafturi goale si nici senzația de „care pe care”!
Daca media ar fi liberă, in loc să se ocupe cu manipularea, poate nu ar fi rău să se ocupe cu faptul ca stăpânii lumii, prin sultanul Erdogan, ne-au adus in pragul războiului! Dar pe cine chiar intereseaza asta?
Strategia mea personala pentru viitorul apropiat?
Am cumparat o grămadă de semințe de dovleac si am sa le consum in timpul „Apocalipsei”! Cu o bere rece!

20200229_152724

27 de gânduri despre „Apocalypse Now

Adăugă-le pe ale tale

 1. Vrăbiuțo, mai distrat de numa, mai ales la final unde ma bufnit un râs copios încât o zis soția că ce mo apucat de râd așa dintr-o dată și fără motiv.. 🤣🤣🤣
  Păi așa chiar și io aș vrea să vin la o poveste, tablă, semințe și bere😁😁
  Mi-ai luat-o înainte, chiar vream să scriu despre apocalipsă la unele dintre viitoare dileme, voi vedea..
  Numai de bine prietene Ioan.!!!

  Apreciat de 2 persoane

 2. Păi nu e mai bine la mine pe baltă? Acolo nu știi ce se întâmplă afară, mai rău decât corona sânt țânțarii ce nu ne lasă în pace 🤣
  Și eu acum vin de la cumpărături, îți dau dreptate că nici eu in 29 de ani nu am văzut rafturi goale, hârtie igienică ioc🤣 și multe altele. Eu am făcut cumpărături că de obicei, in caz că mă atacă Corona,vin ei de bună voie și îmi aduc tot ce-mi trebuie,nu trebuie să mă mai deplasez deloc 🤣. Vrei să scapi de Corona? Stinge televizorul și oprește internetul 😉

  Apreciat de 1 persoană

 3. De data asta ciripim în cor, vrăbiuțe! Sunt de acord. Mi s-a părut ciudat cum a apărut virusul ăsta ”ucigaș” exact când începea să se îngroașe gluma cu Iranul. Atunci a pomenit cineva de China, că ar putea să, dacă ar vrea…Războiul s-a stins în fașă și a început gripa aviară ediție lărgită și extinsă asupra celor care au aripile crescute sub piele și sunt nevoiți să umble în două picioare! Recunosc deschis, mie nu mi-e frică de gripă, mi-e frică de executanții ăștia echipați în costume ( azi am auzit) de zugravi și fără să stea pe gânduri execută ordinele, așa cum aruncau purceii vii, găinile sănătoase la groapa de incinerare, așa ne pot băga și pe noi la ”reeducare”! Să fie transportat omul cu guturai la boli infecțioase…mi se pare sinistru!Tot circul, mi se pare penibil! În timp ce se moare de enșpe alte motive…Azi încă magazinele noastre nu au fost golite, dar primul ”suspect” reîntors din Italia a fost preluat din cartier. (Nu știți, echipamentele acelea achiziționate pentr gripa aviară, câți ani de garanție au? O fi pe expiratelea?Trebuie folosite,nu?)Bună dimineața!

  Apreciat de 1 persoană

  1. Mare dreptate ai Erika! Si mie imi e groază de ce se poate întâmpla când „descoperă” vaccinul! Eu nu am facut niciodata pe cel de gripa desi sunt in varsta si cu boli cronice! Pe asta simt ca o sa fim obĺigati sa-l facem toti si nu numai gripa e „speciala” ci sigur o sa fie si vaccinul!
   Nu stiu cum sa face ca cu zi ce trece avem tot mai putine drepturi si libertati! Si nu inteleg de ce stam asa pasivi?

   Apreciat de 1 persoană

 4. Cine a pus botu’, l-a pus! Eu, una, nu! Nu cred o iotă din ce se spune. Din punctul meu de vedere, este clar o diversiune! Scopul!? Nu este foarte greu de intuit! Este şi o modalitate de a abate atenția opiniei publice de la alte probleme mai „spinoase”. Vere, la noi e linişte şi pace! Încă!

  Apreciat de 1 persoană

   1. Chiar dacă multora li se pare US ceva aiurea, ceva fără cap şi coadă, trebuie s-o spun: țara asta are stăpân, vorba tatălui meu, în consecință, lucrurile merg destul de bine. De ce nu a intrat lumea în panică!? Simplu: a ieşit şeful şi a spus clar că nu este altceva decât o gripă. Gripa din 2020, nu cea din anii trecuți şi că nu există nici un motiv să ne panicăm. Şi nu s-a panicat nimeni, pentru că aici lucrurile chiar sunt puse la punct. Acum să ne înțelegem, mai sare câte unu’ în şanț, dar nu e de mirare! Suntem peste 350 milioane, din toată lumea. Fiecare se luptă să-şi păstreze identitatea. Eu nu mă mir că mai sar…scântei! Vere, să auzim numai de bine!

    Apreciază

   2. Subconstientul are foarte mare putere, ca atare stăpânii lumii se folosesc de el. Ani de zile nu s-a spus cati s-au imbolnavit de gripa, cati au murit dintre ei, unde, ce masuri s-au luat samd si in fiecare an au fost epidemii de gripa si morti. Anul asta toat Media din Europa numai asta fac! Sigur de vindecari nu se prea fac raportari in schimb de ex stim pe Landuri in Germania cati sunt bolnavi, cati s-au mai imbolnavit, plus in lume si asta ora de ora. Intre stiri mai apare un doctor, un ministru un director care tot de gripa vorbeste! Normal ca lumea intra in panica!
    Chiar mie care vad altfel nu mi-e tot una, bine ca am intrat in post si renunt la media pana de Pasti!
    Deci ordine este si aici si lucrurile sunt f. bine puse la punct, problema este ca se doreste panica!

    Apreciat de 1 persoană

   3. Este clar asta! Întrebarea este: DE CE? Ce se urmăreşte? Ce se ascunde sub această falsă problemă? De la ce se abate atenția publică? Ce nu trebuie să vedem…încă!?? Din punctul meu de vedere este o manipulare grosolană şi totuşi…nu! Ceva „îmi scapă”, dar nici nu mi-am „bătut” capul să fac analize. Prefer să fac altceva!
    Doamne-ajută-ne!

    Apreciază

 5. Prostia gloatei, bucuria comercianților care reușesc să-și vândă marfa chiar dacă-i aproape de expirare. Am văzut clienți care și-au cumpărat câte un bax cu 24 de pachete de unt, vândut la ofertă din cauză că în două-trei zile ar fi trebuit să le arunce. Rafturile s-au golit, dar după câteva ore erau din nou pline cu unt proaspăt și la preț obișnuit.

  Apreciat de 1 persoană

 6. Mai marii lumii, mână în mână cu OLIGARHIA financiară mondială ,
  că să DISTRAGĂ atenția opiniei publice mondiale de la GRAVELE probleme economico-sociale
  cu care se CONFRUNTĂ OMENIREA la ORA ACTUALĂ 😦 😦 😦
  au scos la ÎNAINTARE povestea cu ” COVID19” 😦 😦 😦
  care este după opinia mea , cea mai mare MANIPULARE a secolului XXI !!! 😦 😦 😦
  Iar GOLIREA magazinelor de PRODUSE aproape de EXPIRATE 😦 😦 😦 este DOVADA SUPREMĂ !!! 🙂 😦 🙂
  La Mulți Ani, de 1 MARTIE , Ioane ! 🙂

  Alioșa .

  Apreciază

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Blog la WordPress.com.

SUS ↑

%d blogeri au apreciat: